Papara nasıl geçerli değilmiş?dostlar selam bu hadi kredi kartını nasıl nakite çevirebilirim papara veya nays ile denedim ama kart geçerli değil dedi
Valla papara alisveris mantigida bilmiyorum
Yardimci olsana adama paramı herşeyKral nakite çeviririz ama bana komisyon atarsın
Sağol kral şuan bi aksaklık var uygulama içinden kart numarasını kopyalamama rağmen hadi de kabul etmiyor mh arıyorum şimdiŞunu yaoabilirsin başka banka kredi kartının borcunu öde seçeneği de mi yok?
O varsa onu öde ordan çek
Normal kredi kartı degilmi bu ben anlamadim
Yap bakalım papara kabul etmesi lazımSağol kral şuan bi aksaklık var uygulama içinden kart numarasını kopyalamama rağmen hadi de kabul etmiyor mh arıyorum şimdi
Uption da geçip papara da nasıl geçmez laDost uption uygulaması ile yapanlar var ekstra olarak altın alim satim da yapabilirsin. Birde kart kaç günde geldi sana ?
konuştum nakit avans da bu şekilde yatırım işlemlerinde geçerli değilmiş bende 1975₺ye şimdi hepsiburadadan razer gold alıcam 1615₺ bynogame satılıyor nakit oluyoYap bakalım papara kabul etmesi lazım
Normal kredi kartı o .
Yaparsan haber et
Gecenkinde dünya muhabbet dönmüştü
Merak ettim bende almayı düşünüyorum?
Normal alışverişte de kullanılmıyor mu?
La altın alsan daha karlı değil mi?konuştum nakit avans da bu şekilde yatırım işlemlerinde geçerli değilmiş bende 1975₺ye şimdi hepsiburadadan razer gold alıcam 1615₺ bynogame satılıyor nakit oluyo
Sadece alışveriş kardeş post cihazı olan yerlerde ve internet alışverişi başka birşey olmuyordostlar selam bu hadi kredi kartını nasıl nakite çevirebilirim papara veya nays ile denedim ama kart geçerli değil dedi
olmuyor canlı desteğe sordumKredi kartı gelmeden işlem yapan var mı oluyor mu gencler
Kuryeye verildiyse yapabilirsinKredi kartı gelmeden işlem yapan var mı oluyor mu gencler