Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Hakkınızı helal edin beyler

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,677
113
Sağlıcakla git gel dostum.

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,224
505
113
intihar baslıgı sandım konu baslıgını :) abartılacak bişey değil askerlik vereydın 15bıncık

gulende1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
318
40
28
Öncelikle hakkınızı helal edin beyler bayanlar sizin sayeniz de az da olsa bi miktar para kazandım ama artık vatani görevimi yapmak üzere askere gidiyorum herkes tekrardan hakkını helal etsin
Allah sağsalim gidip gelmek nasip etsin inşallah.askerde telefon serbet.bazı birliklerde internet cafede var.sen oynamaya devam edersin :)sıkma canını :)

Genclerbirligi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
340
37
28
Askerlik eskisi gibi mi sanki ceplerinde android telefonlar guya herkeste normal Nokia 3310 gibi telefon var hepsinde son model telefonlar kebap

Adam00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
285
22
28
Hayırlı teskereler kardeşim yolun açık olsun

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,862
3,303
113
kardesim sag salim git gel insallah hayirli teskereler.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,677
113
Şimdiki askerlik mi ya 12 ay askerlik yaptım anasını satayım :) 2008 de vizyondaki tüm filmlerin cdlerini izlemiştik. şimdikiler askere gitmemek için 15.000 TL veriyor , ben aylık 4.000 TL alıyordum hey gidi :)

speqialist

Üye
Yeni Üye
22
1
8
Şimdiki askerlik mi ya 12 ay askerlik yaptım anasını satayım :) 2008 de vizyondaki tüm filmlerin cdlerini izlemiştik. şimdikiler askere gitmemek için 15.000 TL veriyor , ben aylık 4.000 TL alıyordum hey gidi :)
12 aya çok diyorsan 18 ay yaptım demekki ömrümü yemiş askerlik başkan :D 1997 de yaptım 18 ay.ozaman cep telefonu anca zenginlerde vardı iletişim için kulübede kuyruk beklerdik 2 saat hey gidi hey :) şimdikiler çok şanslı valla her konuda..

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,677
113
12 aya çok diyorsan 18 ay yaptım demekki ömrümü yemiş askerlik başkan :D 1997 de yaptım 18 ay.ozaman cep telefonu anca zenginlerde vardı iletişim için kulübede kuyruk beklerdik 2 saat hey gidi hey :) şimdikiler çok şanslı valla her konuda..
Ben 26 yaşında gittim ya :) benim zamanımda da yasaktı acemide rütbeyi takınca Free

speqialist

Üye
Yeni Üye
22
1
8
Ben 26 yaşında gittim ya :) benim zamanımda da yasaktı acemide rütbeyi takınca Free
bizim zamanımızda yoktuki yasak olsun :D ben yarbay şöförüydüm hemde postası.sağ belimde nokıa 5110 taşıyordum komutanın şahsi telefonunu sol tarafımda telsiz :D o zaman en son model nokıa 6110 du hesap et :D cep telefonu vardı ama dediğim gibi durumu iyi olanlarda vardı daha yaygın değildi.çağrı cihazları yaygındı mesaj düşüyordu şu numara seni aradı diye koşa koşa telefon kulübesine gidip kartlı yada jetonludan o numarayı arıyorduk hey gidi beeee ne günlerdi :D