Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Handikap 100 TL Deneme Bonusu

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
674
113

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
41
28
100 tl ile 2500 tl arasi yatırıma yüzde yüz deneme bonusu veriyor bonusu kaybedip yatırdığın miktara gelirse cekebiliyorsunuz yoksa da min maks 10 kati
Detaylar promosyonlar kısmında yazıyor siteyi bilmiyorum güvenen ve denemek isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşıyorum
Ödeme yapıyorsa harika Bonus ben buna benzer sitelerden 3 kez 15 k cektm lakin bu siteyi ilk defa duyuyorum araştırmadan yatirmayn bence bende bakincm sağlamsa yatrm yapıp bilgi veririm

Dekankey

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
20
3
Normal 100 TL bonusu var sitenin yarın onlar tarafından aranicakmis uygun görürlerse yuklenicekmis yedi ceddine saydım engellediler sakın arkadaşlar üyelik olusturmayin bide 2500 vermiyo yatirim yapınca 100 yatirdiysan 100 deneme veriyo her taraflari uckagit

Dekankey

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
20
3

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Normal 100 TL bonusu var sitenin yarın onlar tarafından aranicakmis uygun görürlerse yuklenicekmis yedi ceddine saydım engellediler sakın arkadaşlar üyelik olusturmayin bide 2500 vermiyo yatirim yapınca 100 yatirdiysan 100 deneme veriyo her taraflari uckagit
Saçma geldi banada

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,474
540
113
3-5 mesaj atmış adam deneme bonusu konusu açıyorsa net site adamıdır.adminler bu konuya ne zaman bir çözüm bulur bilinmez.

goodnesslion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
915
370
63
Gun icinde aranacaksiniz diye de belirtseydin keske

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,809
1,231
113
deneme bonusunu ödeye bilir belki bu site ama yatırımda bulunacak varsa 100 kez düşünsün derim

sanalfelsefe

Sadece Galatasaray 💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,895
615
113
3-5 mesaj atmış adam deneme bonusu konusu açıyorsa net site adamıdır.adminler bu konuya ne zaman bir çözüm bulur bilinmez.
Çözüm çok basit aslında ama yapmıyorlar açılan her konu yöneticini onay vermeden forumda görünmeyecek

mustafa02219

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
65
9
8
Arkadaş siz ne yaşıyorsunuz ya site hakkında bir bilgim yok dedim bana mail gelmiş belki değerlendirmek isteyen olur diye attım tutturmussunuz site adamı banane siteden arkadaş

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
594
93
Bence deneme bonusunu öder, sonrası icin buluşmamak lazım.

csoylu006

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
62
28
100 tl ile 2500 tl arasi yatırıma yüzde yüz deneme bonusu veriyor bonusu kaybedip yatırdığın miktara gelirse cekebiliyorsunuz yoksa da min maks 10 kati
Detaylar promosyonlar kısmında yazıyor siteyi bilmiyorum güvenen ve denemek isteyen arkadaşlar olursa diye paylaşıyorum
Arayacağız filan diyorlar. İsterseniz konum atayım eve gelin bakın dedim.😂 Ne cins siteler var ya..

avni1991

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
1
3
Bence site sağlam neden derseniz promosyonları mantıklı 2500 yatır diyor 2500 onlar veriyor 1 katı çevir diyor 50 milyar yap çek diyor bence mantıklı baktın yapamadın 2500 u yada alt miktarını çekebilirsin diyor memnun kalmazsan adamlar yüzde yüz bonus veriyor 50 milyar yap al diyor bu kadarini da derler bence ben yatırım yapmayi düşünecek uygun zamanda dostlar

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,586
6,430
113
Bence site sağlam neden derseniz promosyonları mantıklı 2500 yatır diyor 2500 onlar veriyor 1 katı çevir diyor 50 milyar yap çek diyor bence mantıklı baktın yapamadın 2500 u yada alt miktarını çekebilirsin diyor memnun kalmazsan adamlar yüzde yüz bonus veriyor 50 milyar yap al diyor bu kadarini da derler bence ben yatırım yapmayi düşünecek uygun zamanda dostlar
Al sana bir site adamı daha

Ykpdncr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56
21
8
DOLANDIRICI BU O....RMAN ÇÇÇÇÇ OOC........ ARAMA GELDİ YİNE VERMEDİLER