- 2,359
- 1,846
- 113
Bizim tayfadan bir arkadas herif borc icin de elinde bir araba kaldiydi onu satti.butun parayi gomdu nesineye hayatim bitti.bu da gitse ne olur amk dedi..daha bitmedi ama kazandigi parayi da gomecek Rusya Hirvatistan macina atarim o kuponudaKim ula bu adam ye
Yalansiz dolansiz gercek kardesim.Sirada Rusya Hirvatistan maci var....gerck mı
o maça ne oynayacak bari onuda yaz da şu forumdaki fakirlerde nasiplensin ( arkadaşına söyle sakın rusyaya oynamasın çünkü finalin adı fransa-hırvatistan olur son 16 da burada yazmıştım zaten belçika brezilyayı eler de demiştim.)Yalansiz dolansiz gercek kardesim.Sirada Rusya Hirvatistan maci var....
Ilk yari mac sonucu oynayacak kardesim 0\2o maça ne oynayacak bari onuda yaz da şu forumdaki fakirlerde nasiplensin ( arkadaşına söyle sakın rusyaya oynamasın çünkü finalin adı fransa-hırvatistan olur son 16 da burada yazmıştım zaten belçika brezilyayı eler de demiştim.)
Haci para bu adami rezil de eder vezirde dun sigara alacak para bulamazsin bu gun 3 kurus para bulursun ne oldum olursun.adam hirslandi kimse bisey yapamaz artik.ya tamam diyecek ta devam.Borç içinde olan adam 135k mi basar amk
Baskan kimdir bu arkadas tanimadan bilmeden bizi biseylerle sucluyor.tarışma alanı değil konu dışı mesajları sildim .Tekrar yazılmasın
dagdan gelmıs bagdakını tanımıyor yaBaskan kimdir bu arkadas tanimadan bilmeden bizi biseylerle sucluyor.
Ben gereksiz kimseyi tanimam.Hayatimda da senin kadar gereksiz bie adam gormedim.senin gibi gereksiz bir adam olmaktansa dagdan gelmeyi tercih ederim.dagdan gelmıs bagdakını tanımıyor ya
okBen gereksiz kimseyi tanimam.Hayatimda da senin kadar gereksiz bie adam gormedim.senin gibi gereksiz bir adam olmaktansa dagdan gelmeyi tercih ederim.
Aga buna ben hırvatlar tur atlar dedim adam 135k basmış eğer yatarsa canına kiycak ise varsın bnmki yatsin aqq