- 32
- 62
- 18
Arkadaşlar 100TL SPOR ALANINDA VERİYOR 2000YAP 600 ÇEK SLOT ALANINDA 50FREESPİN VERİYOR 4000 YAP 600 ÇEK
Yatırım şartsız yazmayı unutmuşum.Arkadaşlar 100TL SPOR ALANINDA VERİYOR 2000YAP 600 ÇEK SLOT ALANINDA 50FREESPİN VERİYOR 4000 YAP 600 ÇEK
Bu arkadaşdaki Azime hayran kaldım.Arkadaşlar 100TL SPOR ALANINDA VERİYOR 2000YAP 600 ÇEK SLOT ALANINDA 50FREESPİN VERİYOR 4000 YAP 600 ÇEK
Onlar sabaha kadar yag kuyrugundaydi simdi kaybedenler kulubunde herkesDiğer konu silinmiş o konuda sabaha kadar aktif olanların hiçbiri yok şimdi uyuyorlar heralde😂😂
gerçektenmi bitmiş yoksa senin sıra taktiğinmiBoşuna üye olmayın bonus bitmiş
IP çakışması diyorlar boşa üye olmayın
Dolandırıcı site güven vermedi
Ödeme yapmaz bunlar
BONUS BİTMİŞ DİYENLERE İNANMAYIN ARKADAŞLAR BONUS BİTSE PROMOSYON BÖLÜMÜNDEN KALDIRIRLARgerçektenmi bitmiş yoksa senin sıra taktiğinmi
konuyu ben açtım neden silindiDiğer konu silinmiş o konuda sabaha kadar aktif olanların hiçbiri yok şimdi uyuyorlar heralde😂😂
Neresinden bursanın dostumBoşuna üye olmayın arkadaşlar. 1.5 saat bekledik şaka gibi , ad soyad daha önce varmış dedi vermediler. Hiç alakası olmayan arkadaşım üye oldu onada aynı şeyi söylemişler