- 1,541
- 965
- 113
öyle bir kural var adana sakarya gibi illere vermiyor bazı siteler birçok yerde gördüm benLokasyonunuzdan dolayı deneme bonusundan faydalanamamaktasınız malesef
Canlı destek böyle dedi. Biz vermek istemiyoruz ,kolpacıyız demiyor da , bunu söylüyor.
ben Bursa'dayım. Bursa'da mı eklenmiş o kurala ? ) Çok saçma bir kuralöyle bir kural var adana sakarya gibi illere vermiyor bazı siteler birçok yerde gördüm ben
kural saçma ama var işte koyuyorlar bursayı hatırlamıyorum toplam 5-6 il var bazı siteler bu illerdekilere deneme bonusu vermiyordu sakarya ve adanayı hatırlıyorum sadeceben Bursa'dayım. Bursa'da mı eklenmiş o kurala ? ) Çok saçma bir kural
Antalyada varkural saçma ama var işte koyuyorlar bursayı hatırlamıyorum toplam 5-6 il var bazı siteler bu illerdekilere deneme bonusu vermiyordu sakarya ve adanayı hatırlıyorum sadece
Tekrar bağlanıp şansımı denerim o zaman , ama bana lokasyondan ötürü dedi , Buse adında bir temsilciydi, o zaman niye IP'den ötürü demiyor? Yalancı bunlardelpiero sordum canlı desteğe il bazında yasak var mı adana,sakarya gibi illere vermiyor bazı siteler diye il bazında yok genel ip kontrolü sağlıyoruz ona göre dedi
Tamam kardeşim , senin dediğini de denerim. Ama bugün zorlamanın pek manası yok , yarın deneyeceğim tekrar. Bakalım yarın ne diyecek?https://www.ipsorgu.com/ bu siteye gir ip sorgulama de nere gözüktüğü yazar sana yakın internette biri yazmış eskişehirde oturuyorum ip adresi ukrayna gözüküyor diye adamlar haklı olabilir senin durumda öyleyse cmd ye gir ipconfig/flushdns yap üstüne modemi resetle kontrol edip vermeme şansları yok