- 7,060
- 3,130
- 113
Bedava 3 puan almak varken rakibin tüm masraflarını karşılamak kaçıncı seviye
tamam hareket güzelde, urfa tüm maçlarını zaten kaybetmiş üstüne birde -15 puanla başlamış. bırakın 3 maç sahaya çıkamasın düşürsünler en azından adamların çektiği eziyet biterBedava 3 puan almak varken rakibin tüm masraflarını karşılamak kaçıncı seviye
Yazık be memleketimin takımının düştüğü hale bak. Laz uşakları yine her zaman ki gibi delikanliligini göstermiş onlara da gerçekten helal olsun!!!Bedava 3 puan almak varken rakibin tüm masraflarını karşılamak kaçıncı seviye
Belliki para yok gençler oynuyor belki aralarından biri birisinin gözüne çarpar iyi bı oyuncu çıkartamam hareket güzelde, urfa tüm maçlarını zaten kaybetmiş üstüne birde -15 puanla başlamış. bırakın 3 maç sahaya çıkamasın düşürsünler en azından adamların çektiği eziyet biter
# Takım O G B M A Y Av P Son 5
18 Şanlıurfaspor 10 0 1 9 1 26 -25 -14 M M M M M
Umarım öyledir.Belliki para yok gençler oynuyor belki aralarından biri birisinin gözüne çarpar iyi bı oyuncu çıkar
Yalnız kardeş laz olmuyoruz biz dikkatini çekerim, rize tarafları laz olur seni kötülemek amacıyla da demiyorum bunu bilgilendirmek için söylüyorumYazık be memleketimin takımının düştüğü hale bak. Laz uşakları yine her zaman ki gibi delikanliligini göstermiş onlara da gerçekten helal olsun!!!
Valla kardeşim TV de falan gördüğümüz kadar biliyoruz, örneğin biz urfalilar da mağara insanı değiliz ama TV perde öyle lanse ediliyor bi surcu lisan olduysa affolaYalnız kardeş laz olmuyoruz biz dikkatini çekerim, rize tarafları laz olur seni kötülemek amacıyla da demiyorum bunu bilgilendirmek için söylüyorum
Estahfurullah hocam, medya zaten sürü psikolojisine sokmaya calışıyorlar milleti, urfa diyarbakır mardin ülkemizin en güzel yerlerinden insanları bizim karadeniz halkına göre daha misafirperver, şahsi düşüncem benimValla kardeşim TV de falan gördüğümüz kadar biliyoruz, örneğin biz urfalilar da mağara insanı değiliz ama TV perde öyle lanse ediliyor bi surcu lisan olduysa affola
EyvallahEstahfurullah hocam, medya zaten sürü psikolojisine sokmaya calışıyorlar milleti, urfa diyarbakır mardin ülkemizin en güzel yerlerinden insanları bizim karadeniz halkına göre daha misafirperver, şahsi düşüncem benim