Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Helal olsun size

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
tamam hareket güzelde, urfa tüm maçlarını zaten kaybetmiş üstüne birde -15 puanla başlamış. bırakın 3 maç sahaya çıkamasın düşürsünler en azından adamların çektiği eziyet biter

# Takım O G B M A Y Av P Son 5
18 Şanlıurfaspor 10 0 1 9 1 26 -25 -14 M M M M M
Belliki para yok gençler oynuyor belki aralarından biri birisinin gözüne çarpar iyi bı oyuncu çıkar

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
Yazık be memleketimin takımının düştüğü hale bak. Laz uşakları yine her zaman ki gibi delikanliligini göstermiş onlara da gerçekten helal olsun!!!
Yalnız kardeş laz olmuyoruz biz dikkatini çekerim, rize tarafları laz olur seni kötülemek amacıyla da demiyorum bunu bilgilendirmek için söylüyorum

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,069
798
113
Yalnız kardeş laz olmuyoruz biz dikkatini çekerim, rize tarafları laz olur seni kötülemek amacıyla da demiyorum bunu bilgilendirmek için söylüyorum
Valla kardeşim TV de falan gördüğümüz kadar biliyoruz, örneğin biz urfalilar da mağara insanı değiliz ama TV perde öyle lanse ediliyor :) bi surcu lisan olduysa affola

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
Valla kardeşim TV de falan gördüğümüz kadar biliyoruz, örneğin biz urfalilar da mağara insanı değiliz ama TV perde öyle lanse ediliyor :) bi surcu lisan olduysa affola
Estahfurullah hocam, medya zaten sürü psikolojisine sokmaya calışıyorlar milleti, urfa diyarbakır mardin ülkemizin en güzel yerlerinden insanları bizim karadeniz halkına göre daha misafirperver, şahsi düşüncem benim :)

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,069
798
113
Estahfurullah hocam, medya zaten sürü psikolojisine sokmaya calışıyorlar milleti, urfa diyarbakır mardin ülkemizin en güzel yerlerinden insanları bizim karadeniz halkına göre daha misafirperver, şahsi düşüncem benim :)
Eyvallah :)