Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hiç Mi Yüzüm Gülmez

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
30tl yatırım yaptım kupon paylaşamıyorum anca copy paste yaparım nedenide hanım iddiayı yasakladı o yüzden hep foruma bile gizli sekmeden giriyorum neyse 20 attım basketbol 30 sayı olmaz dedim 7dk 12 sayı 1 dk 10 sayı 1 dk boş 40 saniye 8 sayı oldu.
10 kaldı masa tenisi oynadım 72 onde ev favori 4 fark atar verdim 811 bitti imkansız oldu yttı. Kayıp bonusu 6+3 aldım 6 TL blast slota girdim 50X bozdura bastım bozmadı 52 de uçtu gtti

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,517
28,231
113
Böyle konular beni çok üzüyor inşllah tez zamanda kurtulursun kaybettın çok bişey degil ama kaybedeceklerinin öncüsü

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
H
30tl yatırım yaptım kupon paylaşamıyorum anca copy paste yaparım nedenide hanım iddiayı yasakladı o yüzden hep foruma bile gizli sekmeden giriyorum neyse 20 attım basketbol 30 sayı olmaz dedim 7dk 12 sayı 1 dk 10 sayı 1 dk boş 40 saniye 8 sayı oldu.
10 kaldı masa tenisi oynadım 72 onde ev favori 4 fark atar verdim 811 bitti imkansız oldu yttı. Kayıp bonusu 6+3 aldım 6 TL blast slota girdim 50X bozdura bastım bozmadı 52 de uçtu gtti
Hocam hanım stresiyle kupon yap, takip et normalde kazanmak zor senin şartlar tam deplasman takımı gibisin. Çok zorlama bence :)

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
3 tl kaldı ya maç öncesi 6 maç 18.5 alt verdim Masa tenisi imkansz ya oldu 39 oran vonladı. Yalnız 14:00 maçı vardı halen sonuçlanmadı bu ara dardayım 114tl tuttu yani 110 çekeceğim. Çekimden sonra papara 1 kişiye 10tl verelim sizde deneyin şansınızı tutarsa guzel para verir. Şimdi işe gidiyorum 4/12 biliyorsunuz 6ve 10 da sigara molam 7,5 tada yemek molam var ne zaman çekerse çıkan kişiye yollarım gece 12 de de 40 tl kasa ile bir roll acarız 😆

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
Evli insanların oynamasını cok tasvip etmiyorum reis ya ben evlenince oynamam demiyorum tabiki ama inşallah bırakırım diyorum çünkü huzur kalmaz evde bi süre sonra nacizane tavsiyem bu işi sadece hafta sonları oyna bırakamam diyorsan kendine bi limit koy yoksa Allah göstermesin ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir eşin kısıtlıyorsa demekki abarttığının farkında zarar vericek derecede yoksa kısıtlamazdı

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Evli insanların oynamasını cok tasvip etmiyorum reis ya ben evlenince oynamam demiyorum tabiki ama inşallah bırakırım diyorum çünkü huzur kalmaz evde bi süre sonra nacizane tavsiyem bu işi sadece hafta sonları oyna bırakamam diyorsan kendine bi limit koy yoksa Allah göstermesin ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilir eşin kısıtlıyorsa demekki abarttığının farkında zarar vericek derecede yoksa kısıtlamazdı
Eskiden çok buyuk oynardım 2 ay öncesi oda actıgım roller maç oncelerini bulabilirsen gir bak. Gecen ay yıne yuklu girdim ama zarar etmedim şimdi kötü durumlar böyle az az iyi bee dostum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
Eskiden çok buyuk oynardım 2 ay öncesi oda actıgım roller maç oncelerini bulabilirsen gir bak. Gecen ay yıne yuklu girdim ama zarar etmedim şimdi kötü durumlar böyle az az iyi bee dostum
Reis nacizane kendi düşüncem saygı duyuyorum yanlıs anlama kötülemek için söylemedim evli barklı adamsın akıl vermek haddimize değil evliliğin ne olduğunu bile bilmiyorum :) 27 yaşındayım gerçi çocukta değilim bende ama ufak ufak devam et reis sıkıntı olmaz ufak oynamaktan yatırım miktarlarını büyütme yeterki :)

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Reis nacizane kendi düşüncem saygı duyuyorum yanlıs anlama kötülemek için söylemedim evli barklı adamsın akıl vermek haddimize değil evliliğin ne olduğunu bile bilmiyorum :) 27 yaşındayım gerçi çocukta değilim bende ama ufak ufak devam et reis sıkıntı olmaz ufak oynamaktan yatırım miktarlarını büyütme yeterki :)
Aynen dostum ufak iyi azdan az gidyr çoktan çok gidyr gidecekse az gtsn haklısın 🙂

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,600
771
113
valla evlendikten sonra başladıysa bilemem ben de kumar problemi olan insanların evlenmesini tasvip etmiyorum başkalarının başını da yakıyorlar sonra çocuğa bez alacam para lazım diye konu açıyorlar neyseki biz küçük yaşta başladık ta o bilince ulaştık evlenmiyoz :D :D

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Kuninec s. Maçı sonuçlanmadı halen 14:00 mçydı servis fabrika ya varmdn inşallah sonuçlnr

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
valla evlendikten sonra başladıysa bilemem ben de kumar problemi olan insanların evlenmesini tasvip etmiyorum başkalarının başını da yakıyorlar sonra çocuğa bez alacam para lazım diye konu açıyorlar neyseki biz küçük yaşta başladık ta o bilince ulaştık evlenmiyoz :D :D
Dostum Bn iddaa 2005 seneydi basldm daha iddaa 0.25 kuruştur yeni değil yani evlensende bırakamazsın o kadar basit değil o 😆😆

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,861
113
Bırakmak zor evet gerçekten zor ama bende senin gibi düşünüyorum biraz.. aktif olarak canlı iddaa vs oynamaya devam edersem bırakmassam sevgili iken evlenmeyi düşünmüyorum

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Nasıp bu işler fazla takma kafaya son 5 günde neler yaşadım mesela kısacası olmayınca olmaz ama olmak isterse mucize olur yine olur :) fazla takma

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Habertürkü açın hemen yine ünlü olmuşuz 😂