Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hipbet 888 TL Deneme Bonusu

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,666
2,338
113
  1. Sitemize sadece yeni üye olan üyelerimiz GATES OF OLYMPUS oyununda 888 TL deneme bonusu promosyonundan yararlanabilmektedir.
  2. GATES888 kodunu kayıt esnasında promosyon kodu kısmına yazarak veya kayıt olduktan sonra BONUS TALEP alanında talepte bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı üzerinden deneme bonusu verilmemektedir.
  3. Deneme bonusunuzu sadece pragmatic play sağlayıcısında GATES OF OLYMPUS oyununda kullanabilirsiniz. (Freespin satın alımı yasaktır)
  4. Bu promosyondan çekim yapabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
  5. Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.
  6. Deneme bonusundan yararlanmak için kayıt olurken tüm bilgileriniz doğru olması gerekmektedir. SMS doğrulama ve e-mail doğrulama yapmanız gerekmektedir.
  7. HİPBET bonusun kötüye kullanımı durumun da (Freespin Saklama,Yatırım İle Birleştirme vb) bonusu ve bonustan elde edilen kazancı geri alma hakk

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
378
165
43
Bu promosyondan çekim yapabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
378
165
43
Lan olum paylaşmayın şöyle şeyler bosu boşuna kendinize sovduruyorsunuz tamam kumar para bırakmıyor da bu kdar da assagilik duruma dusmeyin

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,049
3,436
113
Ne zaman uye oldum buna ben 😁

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye