Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Hipokrat / Olmayınca Olmuyor

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,259
5,329
113
Bu hafta çıldırmak üzereyim dostlar tam yüksek oranli kupon tutturdum diyorum bir anda lost oluyor.3.57den yakalmasim ilk seti aldı oranı 1.30a kadar düştü sen kalk ordan yenil 40 oran çöp olsun

Ekli dosyalar

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Üzdü . Bir basiretsizlik çökünce bazen günlerce bazen haftalarca devam ediyor istersen dünya analiz yap dünya paran olsun o şanssızlık çökünce kendine gelemiyorsun bunu çok iyi tecrübeliyorum aylardır. Kaç kuponum tek golden vs yattı . Ammavelakin sorun yok bir kaynak bulalım tekrar eski günlere döneceğiz dostum bol şanslar

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,259
5,329
113
Üzdü . Bir basiretsizlik çökünce bazen günlerce bazen haftalarca devam ediyor istersen dünya analiz yap dünya paran olsun o şanssızlık çökünce kendine gelemiyorsun bunu çok iyi tecrübeliyorum aylardır. Kaç kuponum tek golden vs yattı . Ammavelakin sorun yok bir kaynak bulalım tekrar eski günlere döneceğiz dostum bol şanslar
Valla dost gına geldi yıllardır oynuyorum bunu bilinci kaybetmemeye çalışıyorum ama bu tarz senaryolar adamı yıpratıyor harbiden tek ve kesin çözüm kumarı bırakmak ama nerede o yürek

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Valla dost gına geldi yıllardır oynuyorum bunu bilinci kaybetmemeye çalışıyorum ama bu tarz senaryolar adamı yıpratıyor harbiden tek ve kesin çözüm kumarı bırakmak ama nerede o yürek
Bırakma aşamasını hiç düşünmedim bile çünkü bazı bağımlılıklara karşı iradem yok. Bırakamayacağımı biliyorum. 0 da olsam da kumara yöneliyorum eminim milyonlarım olsa da kumar oynarım. Aslında kumar olmasa da hayatımda vakit geçirebileceğim zevk alarak yapabileceğim çokça şey ve yanımda olan insanlar var fakat yine de kumardan aldığım haz apayrı. Hakkımızda hayırlısı olsun