Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hırsıma Yenik Düşüyorum

Okkocha36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
20
18
Beyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,652
6,463
113
Vadeli yatirim yapabilirsin 2 kisi ortak hesap. Bi kisi olmadan digeri cekemez vs

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,809
1,429
113
Beyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
Oyalanacak bişey bulman lazım bi arkadaş ortamı olabilir okey halı saha vs. Anca öyle

Ezbircime

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
11
8
yüklü miktarda bi para değilse halka arzlara at eğer yüklüyse kripto olarak kitle parayı faiz gibi düşün binance de olması lazım

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,652
6,463
113

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
197
63
Biladeer oynama dicem bnde bnde aynı bokum ne dim

Okkocha36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
20
18
Abi 1k param olsun oynamaya başlamadan 50k yapacak diyim 50 k yapıyorum yapmışken 51 k olsun desem bile anında gidiyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
675
113
Bu duruma düşeceğini anladığın da 5 k orta halli günlük bir esc çağırıyorsun sonra akşama kadar lingo lingo şişeler yapıyorsun kasanin çoğunu kurtarmış oluyorsun

Derkonde

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
34
18
Online oyunlara sar ben oyle yapiyorum cekim yaptiysam direkt oyuna girip 2-3 saat takılıyorum sonra 1-2 kupon cakip disari atiyorum kendimi

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
1,016
113
güvendiğin bir arkadaşın 2 faktör aktif olacak SMS onun telefona gelecek böylece sende giremeyeceksin hesaba

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,308
1,303
113
Bana at kanka ben 24 saat olduğun da atarım sana

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,145
5,943
113
Gidip bir bankadan hesap açtırıp ibani alıyorsun ama Mobil bankacılık açtırma yapmıyorsun sitede parayı istediğin miktara getirince oraya çekiyorsun