Oyalanacak bişey bulman lazım bi arkadaş ortamı olabilir okey halı saha vs. Anca öyleBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
Nasıl olacak o işVadeli yatirim yapabilirsin 2 kisi ortak hesap. Bi kisi olmadan digeri cekemez vs
yüklü miktarda bi para değilse halka arzlara at eğer yüklüyse kripto olarak kitle parayı faiz gibi düşün binance de olması lazımBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
Ya da git ye parayı harca yoksa ne yaparsan yap gidiyor bi şekildeyüklü miktarda bi para değilse halka arzlara at eğer yüklüyse kripto olarak kitle parayı faiz gibi düşün binance de olması lazım
Bosver mantigin kavramiosa bosver oyna gitsinNasıl olacak o iş
Biladeer oynama dicem bnde bnde aynı bokum ne dimBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
Online oyunlara sar ben oyle yapiyorum cekim yaptiysam direkt oyuna girip 2-3 saat takılıyorum sonra 1-2 kupon cakip disari atiyorum kendimiBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
cidden verdiğin örnek için soruyorum 1k yi 50k yapabiliyor musun?Abi 1k param olsun oynamaya başlamadan 50k yapacak diyim 50 k yapıyorum yapmışken 51 k olsun desem bile anında gidiyor
güvendiğin bir arkadaşın 2 faktör aktif olacak SMS onun telefona gelecek böylece sende giremeyeceksin hesabaBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
1k çok yaptım öyle ama sonuç 0cidden verdiğin örnek için soruyorum 1k yi 50k yapabiliyor musun?
Çok mantıklıgüvendiğin bir arkadaşın 2 faktör aktif olacak SMS onun telefona gelecek böylece sende giremeyeceksin hesaba
Bana at kanka ben 24 saat olduğun da atarım sanaBeyler kendime günlük hedef koyuyorum o hedefe de ulaşıyorum ama devam ediyorum devam edince de kaybediyorum. Bu parayı nasıl 1 günlüğüne saklayabiliriz. Param 24 saat kilitlensin 24 saat sonra çekebileyim var mıdır bir yolu
Sürekli çek yatır takibe düşerGidip bir bankadan hesap açtırıp ibani alıyorsun ama Mobil bankacılık açtırma yapmıyorsun sitede parayı istediğin miktara getirince oraya çekiyorsun