Geçmiş olsun kardesAdi bir hırsızlık vakası
Güvenlik kamera kayıtları var
Net görülüyor eleman
Ama adli sabıka kaydı var olması mı lazım tespiti için
Yoksa gitti gider mi sabıkasi yoksa
Bulamazlar mı
Bulunmaz mi kralGeçmiş olsun kardes
Anlamamki bu işlerden kardeş.hic yaşamadım be.basins gelen bilir yarın cvp yazarlar şimdi herkes uyuyorBulunmaz mi kral
Bulsalar yeter. Biz sabıka kaydı yoksa diye cekiniyoruz. Sabıka kaydı yoksa bulamıyorlar mı önemli olan bu. Bulsunlar biz gerekeni yaparızBulsalar ne olcak hakim salacak
Bulabilirse zaten bulurlarki sabıka kaydı olmayanı aramıyorlarmı onu anlamadımBulsalar yeter. Biz sabıka kaydı yoksa diye cekiniyoruz. Sabıka kaydı yoksa bulamıyorlar mı önemli olan bu. Bulsunlar biz gerekeni yaparız
Eslestirme nasil yapacaklar sabikasi yoksa kameradaki adamla..isim yok bir sey yok.Bulabilirse zaten bulurlarki sabıka kaydı olmayanı aramıyorlarmı onu anlamadım
Adamın sabıka kaydı var yok yok git şikayetçi ol elinde görüntü de varmış bulsan ne yapacaksın ki şikayet etmekten başkaBulsalar yeter. Biz sabıka kaydı yoksa diye cekiniyoruz. Sabıka kaydı yoksa bulamıyorlar mı önemli olan bu. Bulsunlar biz gerekeni yaparız
Sabah olacaz zaten de bulamazlarsa fena skldk..Adamın sabıka kaydı var yok yok git şikayetçi ol elinde görüntü de varmış bulsan ne yapacaksın ki şikayet etmekten başka
Yani çok ümitlenme derim elde görüntüde olsa parmak izide olsa çok ceza almıyorlar artı çaldığı şeyler zaten ziynet para ise çoktan yemiştir böyle elektronik bir şey se oldu da yakalandı buldular geri verirler sanaSabah olacaz zaten de bulamazlarsa fena skldk..
Net kamera görüntü varsa şikayet varsa ceza alirAdi bir hırsızlık vakası
Net görülüyor eleman
Bulamazlar mı
Kafamizi karistirdilar sabikasi yoksa bulamazlar bosuna ugrasiyorsunuz falan diyeNet kamera görüntü varsa şikayet varsa ceza alir
Alakası yok kamera görüntüsü varKafamizi karistirdilar sabikasi yoksa bulamazlar bosuna ugrasiyorsunuz falan diye
Biometrik kimlik olunca de miKamera görüntüsünü PC ile otomatik tarayıp o kişi bulunuyor hemen. 7 ceddine kadar çıkıyor cumhuriyet savcısı arkadaşımdan biliyorum 🫠🤭😁 polis 1 tuş ile anında bulur tabi isterse
Bilgi sahibi var devamli git gel açık kapalı ceza net ceza alırBiometrik kimlik olunca de mi
FBI OPEN THE DOORKamera görüntüsünü PC ile otomatik tarayıp o kişi bulunuyor hemen. 7 ceddine kadar çıkıyor cumhuriyet savcısı arkadaşımdan biliyorum 🫠🤭😁 polis 1 tuş ile anında bulur tabi isterse
Anlamadığım nokta şu ; ilk suçu ise kafadan affediliyor mu ? Ben de yaparsam suçsuz sayılır mıyım? Öyleyse çok iyiymiş, ama ufak bir iş cevirmem, kuyumcu veya banka soymak daha akıllıca, ayrıca şunu da sormak istiyorum; cinayet de dahil mi buna? Ne boktan adaletsizlik sistemi bu ! Herşey ortada iken kötülüğün arkasında durmak, onu kollamak...Adi bir hırsızlık vakası
Net görülüyor eleman
Bulamazlar mı