Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,953
1,413
113
Bugün arkadaşım bir uerden taksitle birşey almış
Hasiranda ilk ödemesi son odemsei Aralıkta
Avukata vermiş adam avukat yanımda aradi 40 mis normalde 56 istedi ben indirim işte dedim yardımcı olayım ode dedim avukat bir lira indirmedi?
Avukat dediğine göre senette son taksit eylul Muş?
Ama arkadaş 6 taksitle aldi eminim ondan hatta kefil isterse olurum demiştim

Burda takildigim Eylül den beri faizide katarak vermiş indirim yapmaması kızdırdı cimere yaz dedim?
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Dix77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
561
160
43
ıısterse ındırır zorlamanız lazım kı parayı alması ıcın ındırıcektır odemıyorum ozaman desın kapatsın suratına pasa pasa arar gerı

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,953
1,413
113
Sizce böyle birşey yapılabilir mi?
Sormadım bir yerede oda avukatın yanına gitmis avukat yokmuş?
Birde bulunduğumuz yerdeki en cins avukat önceden benim de icra olmuştu yikacaktim zamanında ayarım adama?

Varsa hukuki bir yol soyleyin avukata takintiliyim bende ugrasicam

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,953
1,413
113
ıısterse ındırır zorlamanız lazım kı parayı alması ıcın ındırıcektır odemıyorum ozaman desın kapatsın suratına pasa pasa arar gerı
Ama arkadaş memur istediği gibi alır almasına bizim takildigimiz iki nokta var biri son taksit Aralık'ta iken Eylül den itibaren faiz istemesi
İkincisi avukatın bir lira indirim bile yapmak istemeyisi adama ben verecektim 40 tamamlyip kapatacak
Kardeşim gibi severim çocuğu ailesi zaten sikkintida
Çok kizdim daha önceden haberim olsa cozerdim bende söylemedi

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,322
113
İndirim istediğinizi belirtin ve paranizin olduğunu düşünmüş . Avukata para konusunda ne kadar iyi niyetli olursanız o kadar yolar. Bur kaz kez arasın durumunuzun olmadığını söyleyin ... Birc harç toplarım rakam da anlaşırsak deyin size dönüp indirim yapacaklardır . Banada sigortam var die aynı muameleyi yaptılar . Sigortadan çıktım 1 hafta sonra aradılar ne oalcak diye orta yolu bulduk . 34 bin borcu 20 bin tek kalemde kapattılar

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,419
6,046
113
Ama arkadaş memur istediği gibi alır almasına bizim takildigimiz iki nokta var biri son taksit Aralık'ta iken Eylül den itibaren faiz istemesi
İkincisi avukatın bir lira indirim bile yapmak istemeyisi adama ben verecektim 40 tamamlyip kapatacak
Kardeşim gibi severim çocuğu ailesi zaten sikkintida
Çok kizdim daha önceden haberim olsa cozerdim bende söylemedi
Kaç aydır ödemiyor arkadaşın hangi ay ödeme yapmadiysa o aydan faize başlar ikinci soru arkadaşın bayağı bağımlı galiba memur olupta bu kadar küçük borç için icraya düşmek De ayrı bir başarı

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,684
868
113
10 yıl önce Türkcele 5 10 tl borç şimdi 7bin yapılmış avukat arayıp odemezseniz yeni yasa çıktı adliyede ya faizli odeyeceksiniz ya hapis diyor bunlar kaldirilmamismiydi yeni yasa değişti ceza var diyor böyle bisey varmi şuanda bilgisi olan varmi

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,953
1,413
113
Kaç aydır ödemiyor arkadaşın hangi ay ödeme yapmadiysa o aydan faize başlar ikinci soru arkadaşın bayağı bağımlı galiba memur olupta bu kadar küçük borç için icraya düşmek De ayrı bir başarı
Dostum arkadaşım kumarla alkasi yok
Şimdi uzun mesele boşver adam
Burda ilk peşin vermiş yarısını
Sonra kalan 40 mi ne onada takilmiyoruz hiç taksit ödememiş
ama şimdi görüştüm son taksit bu aymis
ya bu ayda neden verdiniz
keşke soyleseydiniz ben halledeedim
neyse adam toplam seneye Eylül demiş son ödeme Eylül den beri faiz istiyor
Birde diyroum ya avukat cinsin teki indirim de yapmiyir

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,419
6,046
113
Dostum arkadaşım kumarla alkasi yok
Şimdi uzun mesele boşver adam
Burda ilk peşin vermiş yarısını
Sonra kalan 40 mi ne onada takilmiyoruz hiç taksit ödememiş
ama şimdi görüştüm son taksit bu aymis
ya bu ayda neden verdiniz
keşke soyleseydiniz ben halledeedim
neyse adam toplam seneye Eylül demiş son ödeme Eylül den beri faiz istiyor
Birde diyroum ya avukat cinsin teki indirim de yapmiyir
Sağlam bir avukat bulup danışın dostum bu avukatların tefeciden farkı yok bazıları çok namussuz

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,180
709
113
Sağlam bir avukat bulup danışın dostum bu avukatların tefeciden farkı yok bazıları çok namussuz
Avukatı arıyorum borcumu kaça kapatrsiniz 1-2 gün sonra üstümdeki malları satışa çıkarıyor:) oruspu 4 yıldır neden çıkarmadın da kapatacağım diyince arkamdan iş çeviriyorsun

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,953
1,413
113
Avukatı arıyorum borcumu kaça kapatrsiniz 1-2 gün sonra üstümdeki malları satışa çıkarıyor:) oruspu 4 yıldır neden çıkarmadın da kapatacağım diyince arkamdan iş çeviriyorsun
La verdikleri avukatı tanıyorum gerçekten yikicam adamı o olacak?
Gerçekten çok şerefsiz bir adam önceden de biliyorum bizim sebekelere söylesem yarına ağzını burnunu yamulturda kendi işim degil adamla yuzgoz olmak istemiyorum

Zilcenko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
35
28
Millet senin gibi dilenmiyor yarı yarıya yapalım diyo
kım dılenmıs :D dilenmeyle ne alakası var dolandırıcı adam yasın 20 daha ınsanları salak yerıne koymaya calısma mıllet senden akıllı unutma telegramda alıp ucmakla olmaz bu işler evladım