- 800
- 234
- 43
nasi tutturdun bunu yavEkli dosyayı görüntüle 98708
Curico macinda 52.dk da rakibe penalti verildiginde elektrikler kesildi 3 gun sonra yani bugun sonuclandi skor tescillenmedi ertelendi gorunuyor ve kupon kayipmis
Iddaa must. hizmetlerini aradim yarin arayacaklarmis bakalimnasi tutturdun bunu yav
Iste bazi seylerin ozeti aslindaOnlarda mi başlamış dolandırıcılığa o nasıl bir saçmalık
anlamsız bi şekilde baka kaldım geçmiş olsun..Ekli dosyayı görüntüle 98708
Curico macinda 52.dk da rakibe penalti verildiginde elektrikler kesildi 3 gun sonra yani bugun sonuclandi skor tescillenmedi ertelendi gorunuyor ve kupon kayipmis
Cok basit 5er liralik ikişer maçlık ilk yari mac sonucu kuponları yapiyosun ister favorilere verirsin atıyorum iki tane maçın 1 geleceginden eminsin 1/1 1/1 - 0/1 1/1 - 1/1 0/1 - 0/1 0/1 - 2/1 2/1 - 2/1 1/1 - 1/1 2/1... diye tüm ihtimalle 5 lira atarsin totalde atıyorum 80 liralik kupon yaptin ikiside 2/1 geldi diyelim parayi vurursun 1/1 1/1 gelirse pek.bisey vermez ama 2/1 ler ve ya 1/0 2/0 lar gelirse kâr edersin biraz karışık ama yer yer güzel kazandiran bi sistem ilkoynamaya basladigimda nesineden cok yapardım bunuBu 1/2'yi neye göre oynadın
Macin sekline gore oynadim.Bu 1/2'yi neye göre oynadın