herhalde ilk defa 20-25 kupon yaptığım gün hiçbiri gelmedi zararım ne kadar bilmiyorum canlıdan oynadım gelmedi, her şeyi denedim olmadı dünde çok fena kaybetmiştim ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl. -20-25k zarar var 2 günde.
20 25 kupon yapmak rulette 36 sayıyı kapatmak gibi birşey olmuş 5 tane gelse bile kâra geçmessin iddayı bırakmalısınherhalde ilk defa 20-25 kupon yaptığım gün hiçbiri gelmedi zararım ne kadar bilmiyorum canlıdan oynadım gelmedi, her şeyi denedim olmadı dünde çok fena kaybetmiştim ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl. -20-25k zarar var 2 günde.
Kötü dost geçmiş olsunherhalde ilk defa 20-25 kupon yaptığım gün hiçbiri gelmedi zararım ne kadar bilmiyorum canlıdan oynadım gelmedi, her şeyi denedim olmadı dünde çok fena kaybetmiştim ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl. -20-25k zarar var 2 günde.
@JoseMourinho bir git ya fenerden yaşlandın artık maç sonucu aldım senin yüzünden kaybettimOlmayınca olmuyor
Benim zararım 0 çünkü oynayacak param yokherhalde ilk defa 20-25 kupon yaptığım gün hiçbiri gelmedi zararım ne kadar bilmiyorum canlıdan oynadım gelmedi, her şeyi denedim olmadı dünde çok fena kaybetmiştim ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl. -20-25k zarar var 2 günde.
Lakers maçı ve portlanda MS alt oyna banko duruyorClevand 125 atar mı anlayan var mı NBA den bilgi verirseniz sevinirim
Türk köpekleri oynanmaz Türk kelimesinden dolayı kusura bakmayın sporda Türk köpekleri yaniFB kazanirindan 34 k gitti başımın arkasina öyle bir ağrı girdiki suan anlatamam
Ya ne anlatıyorsun sen alt alsak Hemen anında üst oluyor adamlar sanki bizi takıp ediyorHer maça üst oynarsan zaten tutmaz bu oyunda para altta gerisini bilmem