- 6,915
- 4,717
- 113
beyler başlığı bilerek böle yazdım link var mı elinizde film için
Doeda.com dmitri ne dilimler var awbeyler başlığı bilerek böle yazdım link var mı elinizde film için
Yabma yanarzDoeda.com dmitri ne dilimler var aw
1xbet sürümü çıktımıbeyler başlığı bilerek böle yazdım link var mı elinizde film için
Komedi filmine gitmeyi sevmiyorum sinemaya kral değişik değişik adamlar oluyor çok gürültü oluyor kahkaha vs filmi anlayamıyorum sonra sinemaya korku veya aksiyon filmi harici gidilmez bence arkadaşlar zorlarsa bi ihtimal ama yoksa zorEmeğe saygı iki paket sigara parası verinde sinemaya gidin yav ayıptır
Bu arada 2 paket sigara lafı eskide kaldı reis artık 150 gram tütün parası dersen daha iyi olur bidakineEmeğe saygı iki paket sigara parası verinde sinemaya gidin yav ayıptır
Yutup videosu gibi mi yoksa gerçekten bir emek varmıDün gitme fırsatım oldu beklentiye göre bayağı vasat buldum 1+2 yere bakayım link bulursam atarım
Keşke kısa kısa show TV haberine videolar cekseymis iyiymişYutup videosu gibi mi yoksa gerçekten bir emek varmı
Bilmiyorum da izleyeceksiniz son çıkan filmlerden Disney plusta bursa bülbülü var mükemmel film imdb si 7 ata demirelinKeşke kısa kısa show TV haberine videolar cekseymis iyiymiş
Onu dizipaldan izledim mükemmel film yapmışlar ata demirerin sesi şu piyasadaki sanatçı diyen herkesi 10 na katlarBilmiyorum da izleyeceksiniz son çıkan filmlerden Disney plusta bursa bülbülü var mükemmel film imdb si 7 ata demirelin
Filmde söylediği beyaz zambaklar şarkısını kendi yazmış zaten küçükken de düğünlerde vs çalarmışOnu dizipaldan izledim mükemmel film yapmışlar ata demirerin sesi şu piyasadaki sanatçı diyen herkesi 10 na katlar
Bitki çayını yasakliyoruz aw artık herkes siyah çay içecek öyle deilmi usagim (fragmanı bile efsane ) bı aya anca düşer kaçağabeyler başlığı bilerek böle yazdım link var mı elinizde film için
Çok büyük sanatçı umarım devam eder böyle filmlere hasret kalmışızFilmde söylediği beyaz zambaklar şarkısını kendi yazmış zaten küçükken de düğünlerde vs çalarmış
AynenÇok büyük sanatçı umarım devam eder böyle filmlere hasret kalmışız
filmin adına yakışır şekilde izlemek istiormEmeğe saygı iki paket sigara parası verinde sinemaya gidin yav ayıptır
sende haklısınfilmin adına yakışır şekilde izlemek istiorm