- 1,363
- 1,713
- 113
Dost ben de bisey sandim ya actigin konuya bakVoleybol a da şikeyi karıştırdılar helal olsun az önce bitti maç ayarlasan denk getiremesin terbiyesizim gerçekten akıl almıyor artık Ekli dosyayı görüntüle 378004
peki 43 yaşındaki Venüs wilyımsın kudermetovayı yenmesine ne diyorsun dostum maça denk gelmişsindir muhtemelenDost ben de bisey sandim ya actigin konuya bak
Şikenin babası döndü 0.4 mü neydi ilk set o maç satış değilse kendimi bipletirimpeki 43 yaşındaki Venüs wilyımsın kudermetovayı yenmesine ne diyorsun dostum maça denk gelmişsindir muhtemelen
Dost tuhaflik farkli bisey sike baska bisey.Benim tenisde bayanlar macinda yener dedigim kadin 4 oyun ust uste 40-15ondeyken oyunu verdigini gordum bu daha tuhaf mesela3 set skoru 25.17 Di olması tuhaf değilmi aw ne kullanıyorsanız söyleyin bizde ona başlıyalım
Bize giren sanada gireydi gayet normal karşılardın3 set skoru 25.17 Di olması tuhaf değilmi aw ne kullanıyorsanız söyleyin bizde ona başlıyalım
Ne girdiki reis merak ettim şimdi?Bize giren sanada gireydi gayet normal karşılardın
Anlatılmaz dost yaşanırNe girdiki reis merak ettim şimdi?
Belki bende yaşamak istiyorumAnlatılmaz dost yaşanır
O zaman oynamaya devam et mutlaka yaşarsınBelki bende yaşamak istiyorum
Neyle onuyayım Junior lamı anlamıyorum seniO zaman oynamaya devam et mutlaka yaşarsın