Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnat Box Tv (Bein - Exxen - Blu - Netflix Vs.)

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,963
2,062
113
Merhaba, arkadaşımın önerisi ile inat box yükledim ve digerleri gibi dandiktir diye önyargıda bulundum ama paralı uygulamalardan bile daha iyi çıktı, exen, blu tv, netflix gibi dijital platformlar var maç yayınları olağanüstü hızlı donma kasma yok siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Özellikle exen'in olmasına çok sevindim Hasan Can Kaya exen'e gectiğinden beri anca youtube'de shot olarak kısaca izleyebiliyordum. Mutlaka benzer uygulamalar vardır ama beni şaşırttı bu uygulama. Reklam ilk girişte 2 saniye falan çıkıyor dahada çıkmıyor.
Linki bırakıyorum girince en üsttekini secip apk indirip kuruyorsunuz. İyi seyirler
Screenshot_20211101-082236.pngScreenshot_20211101-082245.png

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,488
113
Merhaba, arkadaşımın önerisi ile inat box yükledim ve digerleri gibi dandiktir diye önyargıda bulundum ama paralı uygulamalardan bile daha iyi çıktı, exen, blu tv, netflix gibi dijital platformlar var maç yayınları olağanüstü hızlı donma kasma yok siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Özellikle exen'in olmasına çok sevindim Hasan Can Kaya exen'e gectiğinden beri anca youtube'de shot olarak kısaca izleyebiliyordum. Mutlaka benzer uygulamalar vardır ama beni şaşırttı bu uygulama. Reklam ilk girişte 2 saniye falan çıkıyor dahada çıkmıyor.
Linki bırakıyorum girince en üsttekini secip apk indirip kuruyorsunuz. İyi seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 185075Ekli dosyayı görüntüle 185076
Kral teşekkür ettim. Telefon indirdim.
Pc dede oluyorsa tamamdir bu iş

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,488
113
En hayırlı konu diyebilirim :)

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,963
2,062
113
Kral teşekkür ettim. Telefon indirdim.
Pc dede oluyorsa tamamdir bu iş
kral apk bilgisayarada kuruluyor diye biliyorum eğer kurulmuyorsa pc ye apk kurma programlari var mutlaka işe yarar. Bu uygulamanin birebir aynisi icin arkadaşim yillik 550 lira veriyor bunu gorunce kendini enayi gibi hissetti :) fazlasi var eksigi yok

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,963
2,062
113
En hayırlı konu diyebilirim :)
Eyv renkdaş, geceden beri hasan can kaya'nın neredeyse exen sezonu hepsini izledim, blu tv sıfır1 sokağın çocukları falan derken sabah ettik, birde exende "gibi" var o da cok hosuma gitti olaganustu dogal oyunculuk ve izlemesi keyifli

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Bu uygulama da güzel biliorum bide netvgold var yıllarca enayi gibi odedigime pişmanım ben 5 6 saniye maçlar maksimum geriden gelio oda kullandimiz netten kaynkli teşekkürler hayırlı bı paylaşım olmuş dost

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
windows 11 android desteğine başlasa pcdede kullanabilirdik , desteği geliştiriciler için açtı ama henüz apk desteği yok. emülatörle kuruluyor ama verimli olmuyor

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,963
2,062
113
Harbi çok iyi indirdim şimdi de saol dost
Sende sağol dost, dunden beri exxen blue tv hepsinin butun sezonlarini izledim neredeyse :) izellikle bildiklerimin haricinde exxen'de "Gibi" adlı proje cok iyi, cok dogal bir oyunculuk hoşuma gitti baya

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
İnternet li TV'ye nasıl kuruyoz arkadaşlar