yatirdigin paranın kazanç sınırı varmi dost
Canlı destek yok dedi ama bir daha sorayım emin olmak içinyatirdigin paranın kazanç sınırı varmi dost
kardeş 300 tl çekmek için 150 tl yatırım mantıklı değil vegaslot var 500 deneme bonusundan cekebiliyorsun 200 tl yatırım şartı var maximum kazanç yok 1.5 k çektim bu sekil böyle olursa güzel anında da ödedilerCanlı destek yok dedi ama bir daha sorayım emin olmak için
kazanç sınırı yok diyor o iyide vegaslot gibi ama güvenmedim vegaslot herkese ödeme yaptıDolandırıcı bu site
dolandırıcı yazında kardeş açıklamasını yap bilelim ona göre hareket edelim gelip dolandırıcı yazıyor çekip gidiyonDolandırıcı bu site
Bu site dolandırıci sakın üye olma dostkazanç sınırı yok diyor o iyide vegaslot gibi ama güvenmedim vegaslot herkese ödeme yaptı
kardeş gene ayni şeyi yapıyorsun olayı anlat bilelim dolandırıcı diyip durmaBu site dolandırıci sakın üye olma dost
Daha önce kazandım deneme bonusunla dost canlı beni attı canlıdan ödeme yapmadilarkardeş gene ayni şeyi yapıyorsun olayı anlat bilelim dolandırıcı diyip durma
Vegaslotun lınkı nedır bulamadımkardeş 300 tl çekmek için 150 tl yatırım mantıklı değil vegaslot var 500 deneme bonusundan cekebiliyorsun 200 tl yatırım şartı var maximum kazanç yok 1.5 k çektim bu sekil böyle olursa güzel anında da ödediler
Bu bizim şarkıcı innanın site kanka sıkıntı yaratmazlar merak etme bişey olursa söyle ararım ben hallederiz 😂Bu siteye 50₺ yatırdım ilk çekimimde bakiye sildi sabah 6 gibiydi canlıya bağlanmaya çalıştım yoğunluktan gece bağlanabildim bakiyemi yatırımım olan 50 ye düşürdüler bi saat inceledilk sonra bakiyeyi komple verdiler işkence oldu ama verdiler 😂
Bu bizim şarkıcı innanın site kanka sıkıntı yaratmazlar merak etme bişey olursa söyle ararım ben hallederiz 😂
😂Bu bizim şarkıcı innanın site kanka sıkıntı yaratmazlar merak etme bişey olursa söyle ararım ben hallederiz 😂