Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İnsan Suretine Bürünmüş Hayvanlardan Korusun Allah

Sizce böyle durumlar için idam cezası gelmeli mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
BÖYLE BİR VİCDANSIZLIK NASIL OLABİLİR YA. AKLIM ALMIYOR. İNSAN KENDİ CANINDAN OLAN BİRİSİNİ BIRAK ÖLDÜRMEYİ, NASIL SEVMEZ?

DÜNYA NE HALE GELDİ. DAHA NELER GÖRECEĞİZ.

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
idam çözüm değil, önceden de suçsuz yere idam edilen çok sayıda insan var, halen daha amerika da suçu olmadığı halde idam cezasına çarptırılanlar var. Ayrıca tarihte gösteriyor ki, bu tarz eylemlerden dolayı idam cezasına çarptırılan birey sayısı düşünce suçundan dolayı idam cezasına çarptırılanlardan çok daha az sayıda. Yani bugün idam gelse tecavüzcüden çok muhalifler asılır...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
İDAM olmazsa olmaz bir ceza olsa da ülkemizde OLMAZ. şurda bir kaç sene evvel ülkenin başbakanı Ergenekon davasının savcısıyım diye miting yapıp, kumpasçı savcılara kendi zırhlı aracını veriyordu :D Şimdi böyle bir yerde idam cezası olursa, olsaydı vs ne kadar vatansever varsa asılmıştı...

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
idam çözüm değil, önceden de suçsuz yere idam edilen çok sayıda insan var, halen daha amerika da suçu olmadığı halde idam cezasına çarptırılanlar var. Ayrıca tarihte gösteriyor ki, bu tarz eylemlerden dolayı idam cezasına çarptırılan birey sayısı düşünce suçundan dolayı idam cezasına çarptırılanlardan çok daha az sayıda. Yani bugün idam gelse tecavüzcüden çok muhalifler asılır...
Düşüncen doğru ama bu tarz suçlular için müebbet hapis cezası bence ceza değil.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
İDAM olmazsa olmaz bir ceza olsa da ülkemizde OLMAZ. şurda bir kaç sene evvel ülkenin başbakanı Ergenekon davasının savcısıyım diye miting yapıp, kumpasçı savcılara kendi zırhlı aracını veriyordu :D Şimdi böyle bir yerde idam cezası olursa, olsaydı vs ne kadar vatansever varsa asılmıştı...
haklısın başa gelen çıkarları doğrultusunda kullanır. ona göre çıkarsınlar dostum idam cezasını belirli kıstaslar koysunlar ve değiştirilemez desinler. böyle şerefsizleri tek tek madde madde açıklayarak koysunlar gerekirse ceza şartlarını ki başa gelen kim olursa olsun dokunamasın.

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,865
113
Ben de idam gelsin istiyorum fakat ölüm bir ödül bence bu yüzden müebbet yerine kan donduran işkenceler edilmesi daha mantıklı

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Ben de idam gelsin istiyorum fakat ölüm bir ödül bence bu yüzden müebbet yerine kan donduran işkenceler edilmesi daha mantıklı
en güzel öneri bu. hergün farklı bi işkence metodu geliştirip deneyeceksin böylelerinde.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Varsa işe yarar organları alınıp organ bekleyenlere nakil edilir, olur biter derdim ama güven vermiyor sistem. Onda da hile hurda karışabilir m. Sırası gelene değil, rüşvet verene gider vs. Suçsuz adama kumpas yapar organları alırlar, suçluya takarlar :D Herşey mümkün bu dünyada.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Varsa işe yarar organları alınıp organ bekleyenlere nakil edilir, olur biter derdim ama güven vermiyor sistem. Onda da hile hurda karışabilir m. Sırası gelene değil, rüşvet verene gider vs. Suçsuz adama kumpas yapar organları alırlar, suçluya takarlar :D Herşey mümkün bu dünyada.
böyle düşünürsek hiç bi suçlu ceza alamaz dostum :D bazı şeyleri göze alıp uygulamakta yarar var.

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Düşüncen doğru ama bu tarz suçlular için müebbet hapis cezası bence ceza değil.
müebbet ceza normal ancak burada ki cezaların caydırıcılığı bile yok, koğuşta yatıyorsun akşama kadar. Sovyetlerde ki gibi sabah akşam pranga takıp çalıştıracaksın ölene kadar

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
BÖYLE BİR VİCDANSIZLIK NASIL OLABİLİR YA. AKLIM ALMIYOR. İNSAN KENDİ CANINDAN OLAN BİRİSİNİ BIRAK ÖLDÜRMEYİ, NASIL SEVMEZ?

DÜNYA NE HALE GELDİ. DAHA NELER GÖRECEĞİZ.

Ne olduğunu bilmem ama .KELİMELERİN TÜKENDİĞİ YER !