Yapabileceğin işleri.Arkadaşlar yaş 31 vardiyalı çalışıyoruz .. fabrika hayatı işçilik zor . Bekarım aile evinde yasiyorm komple işi bırakıp şehri terkedesin var . Hangi işleri yapmak da fayda var sizce
Üniversite falan okudun mu?Arkadaşlar yaş 31 vardiyalı çalışıyoruz .. fabrika hayatı işçilik zor . Bekarım aile evinde yasiyorm komple işi bırakıp şehri terkedesin var . Hangi işleri yapmak da fayda var sizce
Gitmeyin 4 yıl önce aile evine rest çekip başka şehre yerleştim tabi o zaman ekonomi böyle değildi şimdi evde doğalgaz kesik anlık gaza gelmeyin aile evi herşeydirAynı düşünceler yeminle yaş 30 ailele asgariye kargoda calısıyom meslegimde var fırıncılık gitsemmi diye hergün düşünüyom 😂 turkiyeyi gezmiş biri olarak gitmeyi düsünürsen canakkale yalova bandırma tavsiye edilir oralarda yasamıyosan tabi
Yoo orası öyle rest cekip gitmek deilde fukara adam tatili çalışarak yapar 😂 çalış gez gör arpacık 😂😂Gitmeyin 4 yıl önce aile evine rest çekip başka şehre yerleştim tabi o zaman ekonomi böyle değildi şimdi evde doğalgaz kesik anlık gaza gelmeyin aile evi herşeydir
Kanka düşüncesi çok güzel oluyır evet ama pratikte herşey yolunda gitmiyor ülkemizde ortalama maaş 20-25 bin ama kira 15 bin ortalama faturalar dahil eve ortalama 20-22 gidiyor nasıl olacak gez gör arpacık ekmek 18₺ dürüm 180₺Yoo orası öyle rest cekip gitmek deilde fukara adam tatili çalışarak yapar 😂 çalış gez gör arpacık 😂😂
Kankam az cok meslek var kalacak yeri yemek içme karsılıyo cogu bulup gidiyoz ama ortak sorun hepsindi bir gün bile izin olmuyo yat kalk çalışKanka düşüncesi çok güzel oluyır evet ama pratikte herşey yolunda gitmiyor ülkemizde ortalama maaş 20-25 bin ama kira 15 bin ortalama faturalar dahil eve ortalama 20-22 gidiyor nasıl olacak gez gör arpacık ekmek 18₺ dürüm 180₺
Ne işi var usta mısınKankam az cok meslek var kalacak yeri yemek içme karsılıyo cogu bulup gidiyoz ama ortak sorun hepsindi bir gün bile izin olmuyo yat kalk çalış
Benimde yaş 31 rizede yim iş yok şehirde iş var kardesım en iyisi güvenlik kartı al git bi bankaya rahatına bakArkadaşlar yaş 31 vardiyalı çalışıyoruz .. fabrika hayatı işçilik zor . Bekarım aile evinde yasiyorm komple işi bırakıp şehri terkedesin var . Hangi işleri yapmak da fayda var sizce
Ne işi var usta mısın
Bu durumda tatil yapmış olmuyorsun bak akıl vermeyim ama öyle şehir dışından gidip kalacak yer veren yerler seni sömürür dostum 2 işçi gibi performans alır senden evin parasınu da ordan çıkarır özellikle pastane fırın işindeysemKankam az cok meslek var kalacak yeri yemek içme karsılıyo cogu bulup gidiyoz ama ortak sorun hepsindi bir gün bile izin olmuyo yat kalk çalış
Ekmek ustasıyım ama şuan ara verdim izni yok diye bi sene oldu kargoda hamallık yapıyom 😂 ama saatleri iy mesala bugün akşam 7 iş 9 çıkış iki saat kebaboo hamalii 😂😂Ne işi var usta mısın
Aha tahmin ettiğim gibi fırın pastane seni çok sömürğrler gurbettesin sana ekmek veriyoruz yer veriyoruz derlerEkmek ustasıyım ama şuan ara verdim izni yok diye bi sene oldu kargoda hamallık yapıyom 😂 ama saatleri iy mesala bugün akşam 7 iş 9 çıkış iki saat kebaboo hamalii 😂😂
Bende pasta ustasıyım ordan biliyorum az çokEkmek ustasıyım ama şuan ara verdim izni yok diye bi sene oldu kargoda hamallık yapıyom 😂 ama saatleri iy mesala bugün akşam 7 iş 9 çıkış iki saat kebaboo hamalii 😂😂
Ekmek yoksa pasta yiyin dediğinde işler açılmış mıydı dostBende pasta ustasıyım ordan biliyorum az çok
Onu dedikten sonra pastaya %900 zam geldi iyice kapandıEkmek yoksa pasta yiyin dediğinde işler açılmış mıydı dost
Tam öyle olmuyada şartları konuşup gidiyon zaten ama izin olmayınca ne şartı olcakki izin verende oluyo tabi ama onlarda para vermiyor ama tatil için cok gittim öyle samsun rize ordu tokat çanakkale İzmir bandırma yalova bırsa ist baya gezdık güney doğu hariç nasipse orayada gitcemAha tahmin ettiğim gibi fırın pastane seni çok sömürğrler gurbettesin sana ekmek veriyoruz yer veriyoruz derler