- 6,808
- 3,116
- 113
6lıdan anlamam yani ne verio dost finaldeilk üç ayak tamam son 3 ayak kaldı öylesine yaptım 2 a.ayakta eküriler geldiği için kupon 2 misli verecek inşallah gelirse Ekli dosyayı görüntüle 70286
Bolsansilk üç ayak tamam son 3 ayak kaldı öylesine yaptım 2 a.ayakta eküriler geldiği için kupon 2 misli verecek inşallah gelirse Ekli dosyayı görüntüle 70286
hep favori gelirse bişey vermez eşek bulmak lazım yüksek ganyan oynadıklarının arasında öyle diyeyim kardeşim6lıdan anlamam yani ne verio dost finalde
saol sn admin teşekkür ederimBol şanslar reis
Şansn bol olsnhep favori gelirse bişey vermez eşek bulmak lazım yüksek ganyan oynadıklarının arasında öyle diyeyim kardeşim
reis bişey soracam şimdi pumabet etkinliğe katıldımda ben tweter kullanmıyorum beni çekilişe dahil edecekmisiniz acaba pumabet k.adımı yazdım sadece kabul görülürmü?Bol şanslar reis
Benim ilk beşli beşli ganyanda 16dan gitti inşallah bu gelir nsl kupon senceTuttuğun gelsin inşşallah
2 tekli kuponda 6 kroy bankomdu ılk ayağıda tek atacaktım 14 yazdım sildim 16 yazdım son 3 ayakta 6 şar atım vardı baht yok gitti
ilk üç ayak tamam son 3 ayak kaldı öylesine yaptım 2 a.ayakta eküriler geldiği için kupon 2 misli verecek inşallah gelirse Ekli dosyayı görüntüle 70286
Kardes twtr ac cok etkinlik oluyor.kabul edilmez bncereis bişey soracam şimdi pumabet etkinliğe katıldımda ben tweter kullanmıyorum beni çekilişe dahil edecekmisiniz acaba pumabet k.adımı yazdım sadece kabul görülürmü?