- 6,808
- 3,116
- 113
S.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
haydi totem yapalim o zamanS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Abi merhaba bol şans destekteyimS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Bol sans ismetS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
İsmet ağa gelmişS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Hangi sitedenS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Bol şans usta ben çekilişte ciktim bugün çıkmayan arkadaşlara ayıp olmasin diye katilmayacagim.ama takipteyimS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Hedefe ulaşırsak sana özellikle gönderecem böyle düşündüğün icinBol şans usta ben çekilişte ciktim bugün çıkmayan arkadaşlara ayıp olmasin diye katilmayacagim.ama takipteyim
Bol şansS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
Bol sans kankaS.a arkadaşlar kazanalim duruma gore dağıtım yapalım.yeterki kazanalim.. bol şanslar ve lütfen msj atmayın ben gerekeni yapicam yaptımda.. bol şanslar..
eşke herkes senin gibi düşünse dostumBol şans usta ben çekilişte ciktim bugün çıkmayan arkadaşlara ayıp olmasin diye katilmayacagim.ama takipteyim
Sen kazanda usta.bende surda kasayı bı 100 yapıp çekiliş yapamadım ona üzülüyorum.ins yakın zamanda bol bol yapacağım bendeHedefe ulaşırsak sana özellikle gönderecem böyle düşündüğün icin
Bol şans