Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket İstanbul'da Yaşanır Mı?

İstanbul'da Yaşanır Mı?

• EVET

Kullanılan: 94 30.4%
  • HAYIR

Kullanılan: 215 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    309

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
Arkadaş İKM olarak 3-4 yıl yaşadı adamın saçına tarak girmiyordu şimdi adamın kafasında saç yok sorduğum da bütün saçı trafikde döktüm dedi cidden kendi araban yoksa İstanbul’da yaşanmaz :)

suncrush

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
316
83
Caddebostan varsa yaşanılır

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
751
113
Adana disinda heryerde yasanir özellille izmir istanbul trabzon ve bursa :)

Parko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
862
183
43
Izmirin gözünü sevim
2 ay kaldım ist yemin ettim daha gitmem diye

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
751
113
Ben bursa da yaşıyorum ama rahat özgür yaşayacam diyorsan bursa da yaşanmaz, insanları da düzgün değil, İstanbul da da yaşanmaz o kalabalık ses, insanı bitirir, herşey var hayat güzel ama, sakinlikte lazım insana
Kral hayat var en azindan orda. Sakin yere bende okeyim ama burasi ne sakin biyer ne hayat var ne bisey. Berbat ya burasi.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,605
405
83
10 bin tl gelirin maaşın var ise yaşanır asgari ücretle eve zor düşersin

aiplaeso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
949
327
63
Eskişehir'e gelin beyler kışları biraz soğuk ama olsun, alışırsınız. Türkiye'nin en yaşanabilir kenti bana kalırsa.

Dipnot: Heryere yakın, hızlı trenin göbeği ve fay hattı tam olarak üstünden geçmiyor. Rampa falan da yok Odunpazarı ( Merkez İlçe) üst tarafları hariç :D dümdüz ve heryere yürüme mesafesindesiniz.

alkaya96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,113
690
113
25 sene yaşadık.istanbulda yaşamak için eskiden "ya ayı olacaksın ya dayı" derdik.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,590
765
113
paran varsa yaşarsın diyenler o eskidendi artık parası olan adam İstanbul'dan nasıl kaçarımın derdinde kalabalık her şey var ama kalite düşük ve her geçen gün düşmeye devam ediyor