eyw kardeşim mekanları cennet olsun inşallahŞanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Pes edip, umutsuzluğa kapılmayın. Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta olan kardeşlerimiz. Ekli dosyayı görüntüle 73654
padişahbet var dostum ferman yayınlandı az önce 😂😂😂istanbulun fethinin 567. yılına özel bonus veren siteler var mı ?
Ben Ulubatlı Hasan.Surlarına sancak dikmeye geldim.Kalles kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim.SİUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Konuyu bulmakta zorlandin mi guzel kardesim 😁😁Ben Ulubatlı Hasan.Surlarına sancak dikmeye geldim.Kalles kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim.
Bu cumleyi yazmak icin mi uye olup konuyu hortlattinDoğrudur
Helal sana hasocan abiBen Ulubatlı Hasan.Surlarına sancak dikmeye geldim.Kalles kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim.