- 34,552
- 19,154
- 113
Vbet beleş spin lerden 21 ftn çıktı dedim sürpriz sallayayım olaya bakın şimdi
Ne oynadinVbet beleş spin lerden 21 ftn çıktı dedim sürpriz sallayayım olaya bakın şimdi
Yapma broo ya125 orana attım 21 oran geldi 4 oran olan çevirdi 2.2 yaptı hatta setede önde başladı sonra seri yiyip yenildi çok güzel para gelecektiEkli dosyayı görüntüle 392991
Büyük kaçmış yineGelseydi beleşten 75 k gelecekti oranı 1.45 kadar düştü aq 4 oran olanın
İlk defa beleşten yiyecektir olmadıBüyük kaçmış yine
Şerefsiz çocuğu kolu kırılsınGelseydi beleşten 75 k gelecekti oranı 1.45 kadar düştü aq 4 oran olanın
Masa öyle rulet gibi ufak para olduğu için salladım ama bir mantıgı yok tabi de lavuk favoriydi çevirdi alsa 5 maaş beleşten geliyorduŞerefsiz çocuğu kolu kırılsın
Vallahi çok üzüldüm be abi dediğin gibi 5 maaş ne demek ya şahsen75 k ben kazansam şuan borç harç hiçbir şey kalmıyor ve cebimempara kalıyor, çok kötü olmuş ya, bana olsa ağlardım oturupMasa öyle rulet gibi ufak para olduğu için salladım ama bir mantıgı yok tabi de lavuk favoriydi çevirdi alsa 5 maaş beleşten geliyordu
Cano ne ağlayacaz daha zengin olmak için zaman var ilerde yapamazsan aglarızVallahi çok üzüldüm be abi dediğin gibi 5 maaş ne demek ya şahsen75 k ben kazansam şuan borç harç hiçbir şey kalmıyor ve cebimempara kalıyor, çok kötü olmuş ya, bana olsa ağlardım oturup
Tmm ikna oldumCano ne ağlayacaz daha zengin olmak için zaman var ilerde yapamazsan aglarız