- 0
- 0
- 0
çok geçmiş olsun kafa yedirtecek cinstenEkli dosyayı görüntüle 194064ne desem boş kafayı yemek üzereyim kime söveyim ne yapayım bilmiyorum
valla aynen öyle mükemmel olcaktı kazansaGeçmiş olsun dost yazık olmuş
Var oynasaydın keskeEkli dosyayı görüntüle 194064ne desem boş kafayı yemek üzereyim kime söveyim ne yapayım bilmiyorum
Az para değil dost şerefsizler işte liepzinge yenilmek nedirvalla aynen öyle mükemmel olcaktı kazansa
Ulan ulan ulannn paraya bak icim gitti be sen cok buyuk oynamissin cok gecmis olsun kardes bu benim olsa 1 ay uyuyamazdim ne desem sana bilemedim 😔😔Ekli dosyayı görüntüle 194064ne desem boş kafayı yemek üzereyim kime söveyim ne yapayım bilmiyorum
🥲🥲🥲🥲🥲🥲Ulan ulan ulannn paraya bak icim gitti be sen cok buyuk oynamissin cok gecmis olsun kardes bu benim olsa 1 ay uyuyamazdim ne desem sana bilemedim 😔😔
sağolasın valla üzdü yaM.City pişmanlıktır bro sağlık olsun.
üzmez mi ya az para değilmiş kaçan. iyi de basmışsın. giden de üzer kaçanda.sağolasın valla üzdü ya
olsun be sen kazanmışsın en azındanYazık olmuş vallaha ben de iy1 oynadıydım Leipzig'e seninki tutaydı benimki yatsaydı keşke
bro uzatmada olsaydı o maçta gol çıkmazdı ya kötü olmuş. sana da geçmiş olsun.Geçmiş olsun hocam aynı şekilde seninki galibiyetten gitmiş benim Real Madrid maçı 2.5 üstten 13 pro Max parası gitti 1 gole bir dünya para gitti uzatmasiz maç mi biter srfsz hakem
Benim kazandığım 250tl ondan ne olacak reis onuda kaybettim zaten sonradanolsun be sen kazanmışsın en azından
2.golden sonra umutlandim on numara paraydi ama ne yapalım olmayınca ne yapsan olmuyorbro uzatmada olsaydı o maçta gol çıkmazdı ya kötü olmuş. sana da geçmiş olsun.