- 3,464
- 1,845
- 113
Ekli dosyalar
-
42.1 KB Görüntüleme: 63
Hic sorma bende kaybettim
Geçmiş olsun reis
calla koydu ya son dakikada bayadır yatnıyodumHic sorma bende kaybettim
Reis dünkü paralar kaşıntı yaptı borç da bitince rahat durmadık sıfırladık ama üzülmüyorum 20 tl sayesinde kredi kartı borcunu kapattıkKadir böyle konular açma olum sen bize özelden yaz üzüntü paylaşırız biz Aslan kardeşim
Para gelip geçer kardeşim 2 gün sonra 2 bin olur kısmetReis dünkü paralar kaşıntı yaptı borç da bitince rahat durmadık sıfırladık ama üzülmüyorum 20 tl sayesinde kredi kartı borcunu kapattık
Aynen öyle reisPara gelip geçer kardeşim 2 gün sonra 2 bin olur kısmet
Erenim sana bi paramız geçmedi valla ya olursa kovalıcaz yine aklımdasın bu sefer kagıda yazdım bıraktım bilgisayarın yanınaValla ben sevindim Trabzon'un kazanamamasina ama sanada üzüldüm dost
La boşver düşünmen yeter erhanim keşke bende olsa da versem sizlere bu aralar çok modumuz düşükErenim sana bi paramız geçmedi valla ya olursa kovalıcaz yine aklımdasın bu sefer kagıda yazdım bıraktım bilgisayarın yanına
bu sıralar 250 300ü geçemiyoz 500 1000 yapalım derken patatesiz kac gündürLa boşver düşünmen yeter erhanim keşke bende olsa da versem sizlere bu aralar çok modumuz düşük
Dün holigan Frebet 1 golden kaçtı ascoli atsa cekiyordum direk 300 dağıtacaktim erhanim ama şans yok işte bize gelmiyorbu sıralar 250 300ü geçemiyoz 500 1000 yapalım derken patatesiz kac gündür
kısmet kanka ya kodumun parası tutmuyor kaç gündürDün holigan Frebet 1 golden kaçtı ascoli atsa cekiyordum direk 300 dağıtacaktim erhanim ama şans yok işte bize gelmiyor
simdi kayıp bonusuyla giricem bakalım nolcakkısmet kanka ya kodumun parası tutmuyor kaç gündür
bol şans kardeşimsimdi kayıp bonusuyla giricem bakalım nolcak
bol şans kardeşim
Rulet bizim işimiz kardeşim bize özenip kaybetmeyin