gecmis olsun dost cekimleri hangi tür ile yaptın payfix felan mıKarakoldan ifadeye cagirildim arkadaslar daha once basina gelenler olmustu ifadeye gidince ne demistiniz .d cexa yemeyek
Hangi yolla yatırım çekim yapıyodunKarakoldan ifadeye cagirildim arkadaslar daha once basina gelenler olmustu ifadeye gidince ne demistiniz .d cexa yemeyek
havale ile cekim yaptim dungecmis olsun dost cekimleri hangi tür ile yaptın payfix felan mı
genelde payfixs ama cok hareketli hesabimHangi yolla yatırım çekim yapıyodun
G.ohavale ile cekim yaptim dun
sagol dost
ozaman odur1 gün önceki çekim için çağırmazlar 2 3 sene önceki işlemler için çağırırlar genelde
Senin daha önceden de vardır banka hesabı çekimler reisKarakoldan ifadeye cagirildim arkadaslar daha once basina gelenler olmustu ifadeye gidince ne demistiniz .d cexa yemeyek
Aynen öyle bu arkadaş havale ile son 2-3 yılda birçok çekim yapmış takılmış1 gün önceki çekim için çağırmazlar 2 3 sene önceki işlemler için çağırırlar genelde
Abodun havale ile cektim piabelladan 5 k .d
Aynen1 gün önceki çekim için çağırmazlar 2 3 sene önceki işlemler için çağırırlar genelde
arkadaslarimdan gordum bi kac kez oynadim biraktim dicem .d1 gün önceki çekim için çağırmazlar 2 3 sene önceki işlemler için çağırırlar genelde