Şu şikeye bak en son bu şikeyi 2 sene önce brezilya liginde görmüştüm kupon yattı diye söverken 45 de 2 gol olmuştu hakem az daha uzatsa ikinci yarıya gerek kalmayacakmış mg2 side lose
Vay aqŞu şikeye bak en son bu şikeyi 2 sene önce brezilya liginde görmüştüm kupon yattı diye söverken 45 de 2 gol olmuştu hakem az daha uzatsa ikinci yarıya gerek kalmayacakmış mg
Kapmissin bugun 200 uVay aq
Aynen reis buhar olduKapmissin bugun 200 u
Saka yapiosun tutturamadin bise heAynen reis buhar oldu
Iyi ki gelmisler gelmese kayiplardaydın desene neyse bi daha boyle yapmazsin ders olmustur sanavalla dün yaklasık 2000 tl para yatırımı yaptım hepsı tek mactan yattı kafayı yemek uzereydım en son 137 lıra kalmıs banka hesabımda paparaya atıp yatırım yaptım ve gece gece 2050 tl cektım zararı cıkardım brescıa sagolsun her kuponda 1.0 ç 1.5 alt aldım zıncır bahıs 5.10 orandan mac baslamadan ve aynı sekılde lens macına 1.0 ç 1.5 alt aldım 2mac kurtardı benı
Sorma üstad daha dun yaptım o hatayı 100 lıra atıp betgrayde 3 k yaptm cekım verdım macların tam iyi dakkalarıydı iptal ettım cekımı ve sonuc husran sınırle 500 500 bastım patladım altay sagolsun şike kralı altay bana patladı yıne nefret edıyorum butun futbolcularını tanırım ve hepsıne ev kıralarım gunluk hep takılmacadalar bundan sonra ev yok adilereIyi ki gelmisler gelmese kayiplardaydın desene neyse bi daha boyle yapmazsin ders olmustur sana