- 2,021
- 2,083
- 113
Şu turnuvada kaçan penaltıları ben sayamadım tesadüf müOnların atacağı penaltının da oynayacağı topun da
Tesadüf değil atmiyolar işte besbelli maçın belli bı kotası var dolunca daha atmak yasak su katılmamış o.c bunlarŞu turnuvada kaçan penaltıları ben sayamadım tesadüf mü
en iyi 3.ler de gruptan cıkacagı icin gol yememye calısıyorlar iste averaj muhabbetinden dolayı boş boş top çeviriyorlarAynen öyle mal mal paslaşmalar başka bişey yok pasa puan veriyolar sanki
Şike var demiyorum ama bu turnuvaların bu kadar rezil oynanması normal değil daha 2-3 hafta önce almanyaya 6 atan takım bunlar değil miydi polonya nedir de maç alamıyorsun veya fransa normal şartlarda 5 tane atamaz mı macaristana veya ingiltere iskoçyayı farka boğmaz mı hepsini geçtim bu kadar penaltı kaçan başka bir turnuva gördün mü ben görmedimvalla kardeşim yanlış anlamada dünyada oynanan tüm maçlarda şike olsa milli maçlarda olmaz o yüzden az gol oluyor zaten herkes hesap kitap peşinde kimse ülkesinin forması sırtındayken hain damgası yemek istemez golden yana kornere kartlara yönelsen senin icin daha iyi olur kanaatindeyim
Vallahi bu turnuvaya oynayacağıma ligler başlayınca Yunan ligin üst alır yatarım daha iyiArkadaşlar size bi tüyo vereyim. Bu rezalet takımlar sürekli sürpriz yapıyor ya. Yarın harika altın jenarasyon çocuklarımızın maçı var. Kesinlikle Türkiye kazanır diyin. Neden? Çünkü favori değil. Çünkü bekleneni veremedi. Ama son maçında sürpriz yapıp 7-0 falan yenerler neden çünkü iddaacıları yatıracaklaaar
Bro vallahi futboldan uzak duruyordum ben. Bak 7 maçlık basket kuponu yaptım içlerinde sadece İspanya futbolu ekledim. Lanet olsun ki bi tek ondan yattı.Vallahi bu turnuvaya oynayacağıma ligler başlayınca Yunan ligin üst alır yatarım daha iyi
Futbola lanet olsun iddaa yüzünden soğuduk futboldan yaBro vallahi futboldan uzak duruyordum ben. Bak 7 maçlık basket kuponu yaptım içlerinde sadece İspanya futbolu ekledim. Lanet olsun ki bi tek ondan yattı.
kankacığım unuttuğun bişey hatta iki şey var birincisi bu turnuvada oynayan takımlar avrupanın en iyi takımları hiçbiri san marino ayarında değil ikincisiyse pandemi sebebiyle bu futbolcuların büyük bi kısmı 3 günde bir maç yaparak sezon bitirdiler benim izlediğim maçlarda gördüğüm en net olay yorgunluk kimse kapasitesinin üstüne cıkamıyorŞike var demiyorum ama bu turnuvaların bu kadar rezil oynanması normal değil daha 2-3 hafta önce almanyaya 6 atan takım bunlar değil miydi polonya nedir de maç alamıyorsun veya fransa normal şartlarda 5 tane atamaz mı macaristana veya ingiltere iskoçyayı farka boğmaz mı hepsini geçtim bu kadar penaltı kaçan başka bir turnuva gördün mü ben görmedim
BuBro vallahi futboldan uzak duruyordum ben. Bak 7 maçlık basket kuponu yaptım içlerinde sadece İspanya futbolu ekledim. Lanet olsun ki bi tek ondan yattı.
Milli maçların hepsi aynı pandemi yokken de uluslarligi olurdu o arada bakardın yine fiyasko sonuçlar pandemiyle alakası yok bencekankacığım unuttuğun bişey hatta iki şey var birincisi bu turnuvada oynayan takımlar avrupanın en iyi takımları hiçbiri san marino ayarında değil ikincisiyse pandemi sebebiyle bu futbolcuların büyük bi kısmı 3 günde bir maç yaparak sezon bitirdiler benim izlediğim maçlarda gördüğüm en net olay yorgunluk kimse kapasitesinin üstüne cıkamıyor
uluslar ligini kimse iplemiyordu bu arada bir getirisi olmadıgı için sallamıyordu topcular da hocalar daBu
Milli maçların hepsi aynı pandemi yokken de uluslarligi olurdu o arada bakardın yine fiyasko sonuçlar pandemiyle alakası yok bence
Görünen o ki avrupa kupasını da kimse iplemiyoruluslar ligini kimse iplemiyordu bu arada bir getirisi olmadıgı için sallamıyordu topcular da hocalar da