Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaza yaptim

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Beyler maalesef memlekete giderken kaza yaptim. Araç ta rent a car araciydi. Lastik patladi ve bariyerlere çarptım. Sizce ne masraf çıkar bu arabaya? Ve ne yol izlemeliyim. 2 gün geçti rent a car i aramadim. Aracın kaskosu da yok ve araç jetta 2012

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Sağ kaporta boydan boya gıdık. Foto atamadım 1.52 MB çok büyük diyor

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Beyler maalesef memlekete giderken kaza yaptim. Araç ta rent a car araciydi. Lastik patladi ve bariyerlere çarptım. Sizce ne masraf çıkar bu arabaya? Ve ne yol izlemeliyim. 2 gün geçti rent a car i aramadim. Aracın kaskosu da yok ve araç jetta 2012
Kasko yoksa araba yı sana yaptırırlar diyelim maliyet 10 k tuttu bir de o araba yapım süreci diyelim 10 gün sana 10 gün kiralamıs gibi 100 tl den 1k da rent a carcı alır 11 k girmiş olue dostum

turanakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,460
2,149
113
Arac rent a car araci ve kaskosu yok ..Ara firmayi anlat durumu arabayi alsinlar nerdeysen .Daha sonra kesinlikle kabul etme dediklerini kaskosuz araba kiralanamaz bu suç gerekirse yargi surecine girsin sikinti olmaz ..

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Ama sözleşmede imza atmışım. Kabul etmiş olmadimmi

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,846
113
Şimdi kiraladığı firma önemli kurumsal firmadan kiralamış olsaydın Kasko derdin olmayacaktı ama kasko olmadığına göre alalede bir yerden kiraladın ve muhtemelen senet de imzaladın tamir masrafları ve aracın yatacağı gün kadar sen den para isterler eğer vermem dersen senet i devreye sokarlar senin yapacağın tek şey eğer sıkıntı olursa Kiralayan kişiye dava açmak çünkü her kiralık araç da kasko olmak zorunda üstelik Rent Kasko dediğimiz kaskoyu yapmakla yükümlü Kaza tespit tutanağın da senlik bir kusur bulunmaz ise sigorta tamamını karşılar ama dediğim gibi senin işin biraz zor üstelik kasko olsa bile kazayeri terk yapmışsın tutanak yok uğraşacak gibi duruyorsun ama firma ile konuş ve uzlaş kardeşim

turanakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,460
2,149
113
Dedimlerime.eklemek istedigin zaman gecmeden firmayi ara sonrasi hallolucaktir.Rent a car kaskosu olmak zorunda bunun kacari yok yoksa da sonuclarina sen degil firma katlanir.

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,151
15,965
113
Wala senet imzaladım ama araba değerini oraya yazsa bile benim için problem yok. Zaten 3 dene önce battik ve 500 bin kadar borç var. Onun oraya yazacağı 20 bin ne olacak. Üstüne bişi zaten kalmadi

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,397
502
113
Bu ren a car resmi işlem yapan bir yer mi kacak mı calısıyor.çunku kaskosuz araba kıraya verılemez ...verdılerse onların sorunu sen sadece arabanın yattığı günleri ödemelisin normalde ... tabi acık senet vs verdıysen buda farklı bır konu

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,549
4,322
113
geçmiş olsun kardeş kaskosuz kiralık arabamı olur yaa kiraladigin yer firma değildir büyük ihtimal

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,098
1,470
113
kasko suz kiralik aracmı olur la :)

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,098
1,470
113
ara söyle ama böyle oldu de durumu anlat orta yolu bulursunuz içini kemirmesin kaza olabilen birşey herkesin başına gelir ara adamı ama mal onun sonucta

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Kaskoyu başta söylediler sende kabul ettin aracı ver yaptırsınlar seneyi devreye sokarsa da mahkemeye verirsin

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
482
83
sana bir şey olmamış önemli olan bu cana geleceğine mala gelsin

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Kaskosuz bu işi yapan adam Tekin değildir zatwn merak etme o parayı her türlü alır senden o adam o yüzden mahkeme falan tehlikeli işler olur senşn adına git düzgünce anlaş rent a Carla burası Türkiye kazada canından olmasın ama öteki türlü canından eder bu adamlar

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,098
1,470
113
bi bok yiyemezler kurtlar vadisi senesinde yaşamıyoruz bir s. yiyemezler korkulcak birşey yok

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Geçmiş olsun hacim herşeyin bı oluru vardır ve olacağına varır