- 5,693
- 3,803
- 113
5 tlye 1.680 gittiÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun5 tlye 1.680 gitti
teşekkür ederimGeçmiş olsun
yarında denicem bakalım tekrar teşekkür ederimDiğer maçları cok iyi bulmussun diğer kuponda kazanman dileğiyle
biraz önce başıma öyle bir şey geldi ki bir çok defa doğa üstü şeyler olup kuponum yatmıştır ama hollanda basket liginde toplam 3 çeyrekte 37 sayı atan takım son çeyrek tek başına 37 sayı attı ev sahibi takım maç uzatmaya gitsin diye herşey yaptı uzun bir sure ara vermek lazım bu oyun artık iyice ŞANS olmaktan çıktı
sağol dostummgecmis olsun dost
diğer kuponda copenhagen maçına 159 üst oynadım son saniyede turnike kaçırdı den bosch maçına 150.5 alt oynamıştım pişmiş tavuğun başına gelmeyen benim başıma geldi
dk 5 de 2-0 oldu zaten dostum 85 dakika gol çıkmadıÇok yazık etmiş dost yenmiş üstelik 1 gole kaçmış geçmiş olsun
Ciddi misin ya pu Allah belalarını versin çok pis kaçmış vallahi dostdk 5 de 2-0 oldu zaten dostum 85 dakika gol çıkmadı
ya ben diğerleri yatar diye sallamadım pek ama koydu fena :/Ciddi misin ya pu Allah belalarını versin çok pis kaçmış vallahi dost
Dost birde yasalda bu oranları yakalamışsın.İllegalden şu kuponu alsan 5 liraya en az 3-4 K verirdi iyice kanser ederdi seni Ama gerçekten tertemiz kupon yapmışsın canın sağolsunya ben diğerleri yatar diye sallamadım pek ama koydu fena :/
Bu uygulamanın adı ne dostrochdale maçı analizim bak.. hepsini burdan yaptım.. 2 olacağı %1000di Ekli dosyayı görüntüle 125065
özelden atayım hemenBu uygulamanın adı ne dost