Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Bilgisi

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,692
4,943
113
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,863
3,303
113
Eger 1 yıldan fazla sigortalı olarak calısıyorsan ziraat şubesine gidip kredi kartı için basvur dostum. 10k limitli kart veriyolar

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,840
10,957
113
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.
Dost ben denedim hicbiyer vermiyor internet başvurusuna direk bankada olay değişir mi bilemem
Ama maaş bankan vermesi lazım calisiyorsan

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,863
3,303
113
Eger 1 yıldan fazla süredir calısmıyorsan ve sigortan yoksa bi de üstübine puanın düşükse cok zor kredi çekebilmen malesef. Fibayı deneyebilirsin vatan bilgisayarda faizsiz alışveriş kredisi veriyor telefon alır satarsın. Sms le basvuru dene belki cıkar bi limit

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,692
4,943
113
Eger 1 yıldan fazla sigortalı olarak calısıyorsan ziraat şubesine gidip kredi kartı için basvur dostum. 10k limitli kart veriyolar
Eylülde işten çıktım martta tekrar girdim martta girdim diye son 6 ay sigortalı olması gerekiyormuş öncekilere bakmıyorlar bile

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,863
3,303
113
Eylülde işten çıktım martta tekrar girdim martta girdim diye son 6 ay sigortalı olması gerekiyormuş öncekilere bakmıyorlar bile
O zaman bosuna gitme bir yere dost fibanın vatan kredisini dene o da olmazsa bi yer vermez zaten sigorta ve sürekli calısma önemli kredi için. Düzenli gelir istiyolar

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,490
556
113
Nkolay i dene o max 2 k verir isini gorurse

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Puanın kaç tam olarak 1100 falan sa teb verir

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,830
13,808
113
Finansbank ve ingbank vermiyor ise hiçbiri vermez dost

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
1200 puanın yoksa ne normal bankalar nede noklay fıba alayı ndan bısı alamazsın kredı kartıda alamazsın hıcbısı alamazsın bu durumda
tam bı rezıllık yanı kısaca

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
1 yıl kredı kartı borcu nu duzenlı odıcen mınumum tutarda olur ama gununu gecırmeden odecen.kredı borclarında varsa onlarıda götü sıkıp zamanında odıcen 1 yıl ıcınde 20 k cekersın

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,786
113
Ben tüm bankalara başvurdum üstelik kırmızı kalem yemiştim 3 sene önce. İş yeri maaş anlaşmasını iş bankası ile yapmıs. Başvuru denedim önce 20k kredi bide 15 bin 250 lira müsteri limitli kart çıktı. Bir gün sonra bidaha denedim 75k ön onaylı kredi çıktı. Sistemi bir türlü anlamış değilim. Ama ben 11 senedir aynı yerde 12k ücret ile çalışıyorum belki sebep bu olabilir

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,692
4,943
113
1 yıl kredı kartı borcu nu duzenlı odıcen mınumum tutarda olur ama gununu gecırmeden odecen.kredı borclarında varsa onlarıda götü sıkıp zamanında odıcen 1 yıl ıcınde 20 k cekersın
Kanka 1 yıl sonra önemli değil zaten şuan lazım ki varmi yöntemi diye soruyorum zaten toplu bi yerden çekip diğer yerlerin hepsini kapatcam tek bi yere borçlu kalayım diye uğraşıyorum da vermiyor bankalar

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,692
4,943
113
Ben tüm bankalara başvurdum üstelik kırmızı kalem yemiştim 3 sene önce. İş yeri maaş anlaşmasını iş bankası ile yapmıs. Başvuru denedim önce 20k kredi bide 15 bin 250 lira müsteri limitli kart çıktı. Bir gün sonra bidaha denedim 75k ön onaylı kredi çıktı. Sistemi bir türlü anlamış değilim. Ama ben 11 senedir aynı yerde 12k ücret ile çalışıyorum belki sebep bu olabilir
Reis sana öyle çıkması normal o kadar yatan paraya kırmızı kalemi falan iplemezler