- 4,692
- 4,943
- 113
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.
Dost ben denedim hicbiyer vermiyor internet başvurusuna direk bankada olay değişir mi bilememArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.
Eylülde işten çıktım martta tekrar girdim martta girdim diye son 6 ay sigortalı olması gerekiyormuş öncekilere bakmıyorlar bileEger 1 yıldan fazla sigortalı olarak calısıyorsan ziraat şubesine gidip kredi kartı için basvur dostum. 10k limitli kart veriyolar
O zaman bosuna gitme bir yere dost fibanın vatan kredisini dene o da olmazsa bi yer vermez zaten sigorta ve sürekli calısma önemli kredi için. Düzenli gelir istiyolarEylülde işten çıktım martta tekrar girdim martta girdim diye son 6 ay sigortalı olması gerekiyormuş öncekilere bakmıyorlar bile
Puanın kaç tam olarak 1100 falan sa teb verirArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.
763 çıkmış kankaPuanın kaç tam olarak 1100 falan sa teb verir
Verıo muNkolay i dene o max 2 k verir isini gorurse
Bunda hesap oluşturamıyorum nedenseNkolay i dene o max 2 k verir isini gorurse
Finansbank ve ingbank vermiyor ise hiçbiri vermez dostArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10bin TL civarında borcum var bugün bankaya gittim ziraat ve garanti puanım düşük olduğu için kredi veremediklerini söylediler. Düşün puana kredi veren bankalar var mı bildiğiniz.
Dost 955 puanim var kimse vermiyor sadece pandemi zamani kredi aldim o ara vakif kredi karti cikardi suan hic biyer vermiyor bende 3 aydir çalışmıyorum763 çıkmış kanka
İmkansız alman ortk seni boşuna umitlendirmeyim763 çıkmış kanka
Kanka 1 yıl sonra önemli değil zaten şuan lazım ki varmi yöntemi diye soruyorum zaten toplu bi yerden çekip diğer yerlerin hepsini kapatcam tek bi yere borçlu kalayım diye uğraşıyorum da vermiyor bankalar1 yıl kredı kartı borcu nu duzenlı odıcen mınumum tutarda olur ama gununu gecırmeden odecen.kredı borclarında varsa onlarıda götü sıkıp zamanında odıcen 1 yıl ıcınde 20 k cekersın
Reis sana öyle çıkması normal o kadar yatan paraya kırmızı kalemi falan iplemezlerBen tüm bankalara başvurdum üstelik kırmızı kalem yemiştim 3 sene önce. İş yeri maaş anlaşmasını iş bankası ile yapmıs. Başvuru denedim önce 20k kredi bide 15 bin 250 lira müsteri limitli kart çıktı. Bir gün sonra bidaha denedim 75k ön onaylı kredi çıktı. Sistemi bir türlü anlamış değilim. Ama ben 11 senedir aynı yerde 12k ücret ile çalışıyorum belki sebep bu olabilir