Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Borcu Hk.

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
474
83
Beyler iş bankası garanti qnb denizbank vakıfbank babamın garanti babamın halkbank her yere borcum var beyler babamın öderim bi şekilde 50 60 bin öderim benim borclar ne olcak ödeyemicem beyler hapis 3 ay oluyormu 3 ay hapis olursa sonra yine hapis oluyornu bi akıl verirmisnşz

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
696
498
63
Hapis felan yok. Avukat ararsa belge imzala derse imzalama yeter. En fazla maaslarinizin %30 na haciz gelir başka da bişey olmaz.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,073
24,799
113
Beyler iş bankası garanti qnb denizbank vakıfbank babamın garanti babamın halkbank her yere borcum var beyler babamın öderim bi şekilde 50 60 bin öderim benim borclar ne olcak ödeyemicem beyler hapis 3 ay oluyormu 3 ay hapis olursa sonra yine hapis oluyornu bi akıl verirmisnşz
max win aldığında daha oynamicam demiştin niye rahat durmuyosun

Mayko78

İnsanoğlu nankörun ta kendisidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
12,928
113
Borc kimin

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,642
1,470
113
bi bok olmaz ödeyemiyecegin borcu avukattaysa sakın yapılandrma

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,484
6,555
113
dostum kişi borcu yüzünden özgürlüğünden mahrum bırakılamaz diye bir yasamız var yani borç yüzünden hapis yatmazsın tek yapman gereken şu bu dakikadan sonra hiçbir şekilde telefonda ödeme sözü vermiyorsun versende çok önemli değil ama yarın bir gün icra diye kapına dayanırlarsa ki evden sakız bile alamazlar yeni yasaya göre tek yapman gereken sana dümenden kağıt uzatacaklar imzala diye kesinlikle imzalamıyorsun çünkü o ödeme sözü demek imza attığın anda ödeme yapmazsan 3 ay girersin çıkarsın ödeyene kadar da her sene devam eder yani çok takma kafana herhangi bir şekilde icradan gelenlere imza atma o kadar kralı da gelse bir şey yapamaz geçmiş olsun bol şanslar

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,180
709
113
dostum kişi borcu yüzünden özgürlüğünden mahrum bırakılamaz diye bir yasamız var yani borç yüzünden hapis yatmazsın tek yapman gereken şu bu dakikadan sonra hiçbir şekilde telefonda ödeme sözü vermiyorsun versende çok önemli değil ama yarın bir gün icra diye kapına dayanırlarsa ki evden sakız bile alamazlar yeni yasaya göre tek yapman gereken sana dümenden kağıt uzatacaklar imzala diye kesinlikle imzalamıyorsun çünkü o ödeme sözü demek imza attığın anda ödeme yapmazsan 3 ay girersin çıkarsın ödeyene kadar da her sene devam eder yani çok takma kafana herhangi bir şekilde icradan gelenlere imza atma o kadar kralı da gelse bir şey yapamaz geçmiş olsun bol şanslar
Mesela 2 televizyon varsa 1 tanesini alabilir ama.

Mayko78

İnsanoğlu nankörun ta kendisidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
12,928
113
Betcoların korkulu rüyası barooocan

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,484
6,555
113
Mesela 2 televizyon varsa 1 tanesini alabilir ama.
alamazlar dostum o eskidendi varlık şirketleri artık bu tarz işlerle uğraşmıyor mal varlığın varsa çökerler hesabına 1 lira girse pusuda bekler bloke koymak için ama icraya artık hiçbiri tenezzül etmiyor avukat masrafı icra müdürlüğü araç memur masrafı derken evden alacağı bir şey için daha çok zarara giriyorlar ha artık amaçları kolu komşu görsün rahatsız edelim belki öder diye yoksa bitti o evden donunuzu aldıkları dönem endişeniz olmasın üstünüze mal varlığı yoksa kafanız rahat olsun sigortalı işte de çalışıyorsanız öncesinde kendinizi şahsa borçlandırıp şu şahsa borcum var diyerek 1/4 tutarı şahsa ödeyip sonra elden geri alıyorsunuz diğer şirketler vs sırada bekliyor her şeyin çözümü var bu tarz durumlarda

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,235
987
113
Kendi üzerime 100 bin bankaya
arkadaşlara elden 300 bin bankaya hepsi ama kefil oldum borca
Ve 2 yıldır kendiminki ödemiyorum sadece diğer borçlarıma odaklandım dost
Maaşıma %25 haciz geldi o kadar
hergün taciz edip arıyorlar acmıyom yada acıp aradığınız numara şuanda konuşamıyor diyip kapatıyom
takma kafana ödenir