Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hakkında

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,111
51,333
113
Beyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Beyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
A.s ilk 3 ay odemezsen bi kredi taksitini avukata düşersin avukatın seni arayıp eve kağıt göndermesi en az 3 ay ama 2 ay odemezsen bişey olmaz 3 ay gecmesin dost ona dikkat et

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,493
28,210
113
Aleyküm selam 90 güne kadar bir işlem yapılmıyor diye biliyorum gülüm

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
2 ay ödemedim valla 5 kere kagıt geldi tadımı tuzumu kaçırdı Vakıfbank

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,111
51,333
113

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
5,307
5,525
113
Arkadaşlar kamu davası kaç ay sürüyor kağıt gelmesi
Başka bir şehirden tanımadığım birisi üzerime benim bilgilerimi biryerden bulup internetden kredi kartı çıkarmış 1800 TL ve kullanmış savcılığa şikayet ettim 1 ay oldu hala sonuç yok banka beni arıyor sürekli
Namusu olmayan bankalar artık imzasız kredi veriyolarmis Allah'tan isim yok isim olsa kim bilir ne çekerdi dikkat edin heryere kimlik atmayın

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
A.s ilk 3 ay odemezsen bi kredi taksitini avukata düşersin avukatın seni arayıp eve kağıt göndermesi en az 3 ay ama 2 ay odemezsen bişey olmaz 3 ay gecmesin dost ona dikkat et
Hacizlik bişey yoksa ne olacak peki. Evim mülkiyeti de sana degilse

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,074
1,412
113
Başka bir şehirden tanımadığım birisi üzerime benim bilgilerimi biryerden bulup internetden kredi kartı çıkarmış 1800 TL ve kullanmış savcılığa şikayet ettim 1 ay oldu hala sonuç yok banka beni arıyor sürekli
Namusu olmayan bankalar artık imzasız kredi veriyolarmis Allah'tan isim yok isim olsa kim bilir ne çekerdi dikkat edin heryere kimlik atmayın
İtiraz etmedin mi bankayı da şikayet etseydin

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
E Devletten Adınıza Hat Hangi Banka Olduğunu Arada Kontrol Edin Sizde