A.s ilk 3 ay odemezsen bi kredi taksitini avukata düşersin avukatın seni arayıp eve kağıt göndermesi en az 3 ay ama 2 ay odemezsen bişey olmaz 3 ay gecmesin dost ona dikkat etBeyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
2 ay ödemedim valla 5 kere kagıt geldi tadımı tuzumu kaçırdı VakıfbankBeyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
A.s ilk 3 ay odemezsen bi kredi taksitini avukata düşersin avukatın seni arayıp eve kağıt göndermesi en az 3 ay ama 2 ay odemezsen bişey olmaz 3 ay gecmesin dost ona dikkat et
Sağolun beylerAleyküm selam 90 güne kadar bir işlem yapılmıyor diye biliyorum gülüm
90 güne kadar işlem yapılmıyormuş dost sana nasıl geldi2 ay ödemedim valla 5 kere kagıt geldi tadımı tuzumu kaçırdı Vakıfbank
Kaç para borcumuz var knka ödeyelim hemen insanlık öldü müSağolun beyler
At ordan bi 60 k dostun tertemiz olsunKaç para borcumuz var knka ödeyelim hemen insanlık öldü mü
Şuan insanlık öldü umutAt ordan bi 60 k dostun tertemiz olsun
Teblikat kağıdı geliyo 30 gün süre verip duruyorlar hafta da 1 gönderdi şerefsizler resmen90 güne kadar işlem yapılmıyormuş dost sana nasıl geldi
Hacizlik bişey yoksa ne olacak peki. Evim mülkiyeti de sana degilseA.s ilk 3 ay odemezsen bi kredi taksitini avukata düşersin avukatın seni arayıp eve kağıt göndermesi en az 3 ay ama 2 ay odemezsen bişey olmaz 3 ay gecmesin dost ona dikkat et
Haciz devri bitti zaten alca maaşa 4/1 bloka koyuyorlarHacizlik bişey yoksa ne olacak peki. Evim mülkiyeti de sana degilse
İtiraz etmedin mi bankayı da şikayet etseydinArkadaşlar kamu davası kaç ay sürüyor kağıt gelmesi
Başka bir şehirden tanımadığım birisi üzerime benim bilgilerimi biryerden bulup internetden kredi kartı çıkarmış 1800 TL ve kullanmış savcılığa şikayet ettim 1 ay oldu hala sonuç yok banka beni arıyor sürekli
Namusu olmayan bankalar artık imzasız kredi veriyolarmis Allah'tan isim yok isim olsa kim bilir ne çekerdi dikkat edin heryere kimlik atmayın
Savcılığa şikayet ettim 1 ayı da geçti daha ne bı kağıt geldi ne başka bişey bizim ülkede zaten ne hızlı ilerliyorkiİtiraz etmedin mi bankayı da şikayet etseydin
Üstüne bişey yoksa haciz olmuyo sadece sigortalı bi yerde casliyosan maaşının 4 de 1 ine el koyuyolar üstüne mülkiyet varsa o zaman sıkıntıHacizlik bişey yoksa ne olacak peki. Evim mülkiyeti de sana degilse
E Devletten Adınıza Hat Hangi Banka Olduğunu Arada Kontrol Edin SizdeArkadaşlar kamu davası kaç ay sürüyor kağıt gelmesi
Başka bir şehirden tanımadığım birisi üzerime benim bilgilerimi biryerden bulup internetden kredi kartı çıkarmış 1800 TL ve kullanmış savcılığa şikayet ettim 1 ay oldu hala sonuç yok banka beni arıyor sürekli
Namusu olmayan bankalar artık imzasız kredi veriyolarmis Allah'tan isim yok isim olsa kim bilir ne çekerdi dikkat edin heryere kimlik atmayın
Umutum senin Nişan evlilik durumu ne olduBeyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
Nişanlıyım dost askerdeyim şuan 1 seneye düğünUmutum senin Nişan evlilik durumu ne oldu