- 506
- 175
- 43
Dostlar merhaba bir arkadaşımızın başına gelmiş bu durum daha önce rahatça kullanabildiği Trust Wallet hesabında şu an Salt Görüntülenebilir Cüzdan diye bir uyarı alıyor içeride olan bakiyeyi kullanamıyor bunun bir çözümü var mıdır var ise nasıl yapılabilir fikri olan söyleyebilirse çok iyi olurEkli dosyayı görüntüle 596503
keşke gönderilse de göndersem dost sadece izliyoruz böyledm at verecegim eth adresine gonder tamamını ben kurtaracam paranızı onceden de tanısıyorduk sanirim dost
bunu gördüm inceledim ama yeteri kadar bilgi vermemişlerTrust Wallet Bu Cüzdanı Yalnızca İzleyebilirsiniz Nedir & Çözüm
Trust Wallet kullanıyorsanız cüzdanınızda bu cüzdanı yalnızca izleyebilirsiniz şekilde bir ifade görebilirsiniz. Peki bu ne anlama geliyor? Tam olarak soruncoinbalina.com
dost saka bir yana bu kendiliginden mi oldu acabakeşke gönderilse de göndersem dost sadece izliyoruz böyle
evet dost birkaç ay önceye kadar bir durum yoktudost saka bir yana bu kendiliginden mi oldu acaba
Oradaki gordugun bakiye sadece takip amacli. Erisim icin keylere sahip olman gerekiyor.bunu gördüm inceledim ama yeteri kadar bilgi vermemişler
biliyorum ama işin kötü tarafı bir anda böyle bir değişiklik olması 2 yıldır aynı telefonda açık hesap 2-3 aydır var bu sorunOradaki gordugun bakiye sadece takip amacli. Erisim icin keylere sahip olman gerekiyor.