- 12,020
- 9,717
- 113
Kumarda Kayıplarınız Ne Kadar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Demi o güveni ve saygıyı tekrar kazanmaya hiç bir para yetmez.Ailemin güveni arkadaşlarıma ve akrabalara karşı itibarim maddiyat zerre umrumda değil
Muhtemelen öyle gözüküyor bundan 10/20 sene sonraBu gidişle "Hayatım" diyecez bir çoğumuz...
Kaybediyoruz belki de kaybettik. 🎯Parasi onemli degilde hirstan sinirden saglimizi kaybedicez
Yetmez reis yetmezDemi o güveni ve saygıyı tekrar kazanmaya hiç bir para yetmez.
O yüzdendir ki bunu zevkine oynamayı öğrenmek gerekMuhtemelen öyle gözüküyor bundan 10/20 sene sonra
3 bin ile kurtardiysan iyisin 🎯Bu islere ilk basladigim da 50 tl mi atardim betper sitesine 3 tl 3 tl kpon yapar 100 yapinca cekerdim velhasil zaman gectikte 3 oldu 300 300 oldu 3 bin 😀
Yok dost kpon miktarlari yoksa kaybimiz 70 80 vardir3 bin ile kurtardiysan iyisin 🎯
Beyni kısa süren heyecana alistirdik. Kana işledi artık bu alışkanlık.Hepten nöroşirurji ( beyin ve sinir cerrahisi) bolumune gidelim beyler. Kaybi kazanci bosverin
😁3 bin ile kurtardiysan iyisin 🎯
Sabir versin Allah bize 👏 he bir de akil 📵Yok dost kpon miktarlari yoksa kaybimiz 70 80 vardir