Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Küme Düşme Kaldırıldı

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
📢SON DAKİKA

👉Küme düşme kaldırıldı, 2020/21 sezonu 21 takımlı oynanacak. 2021/22 sezonunda ise Süper Lig 20 takımla devam edecek.

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,253
7,834
113
Kulüpler 18 takımlı ligde elde ettikleri paralardan daha azını kabul etmiş oldular zaten borçları bitirmek zordu şimdi iyice imkansız oldu

muratcelik20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
📢Yabancı oyuncu kuralı 1 yıl ertelendi.

muratcelik20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Adamlar pandemiden sonra boşu boşuna top oynadı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Çok sevindim vallahi.Memleket Malatya olunca :) Umarım bu sezonda kendimize geliriz büyük bir şans oldu

muratcelik20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Çok sevindim vallahi.Memleket Malatya olunca :) Umarım bu sezonda kendimize geliriz büyük bir şans oldu
İnşallah dostum ama madem böyle olacaktı pandemiden sonra oynanmasa da olurdu. Adamlar boşu boşuna top oynadılar. Bişeyler döndü ama çözebilmek kolay değil.

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,368
2,279
113
Düşen 3 takımda ligde kalmayı haketmedi bence
Yanlış karar bence

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
İnşallah dostum ama madem böyle olacaktı pandemiden sonra oynanmasa da olurdu. Adamlar boşu boşuna top oynadılar. Bişeyler döndü ama çözebilmek kolay değil.
Neler döndü neler Demirören şuanda paranın içinde yüzüyor memleketilerde hala yok o takım bu takım taraftariyiz diye yesin birbirini

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
BAL ligi 2.lerini 3. lige çıkarttılar. 3. lig seneye 67 takım ve 4 gruptan oluşacak. 1. ve 2. ligdeki takım sayıları da Süper Lig'deki gibi arttı.

Daha da önemlisi ve değinilmeyen yanı, seneye Süper Lig'den 4 takım düşecek ve 2021-22 sezonundan itibaren lig 20 takımlı olacak.

muratcelik20

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Neler döndü neler Demirören şuanda paranın içinde yüzüyor memleketilerde hala yok o takım bu takım taraftariyiz diye yesin birbirini
Katılıyorum kardeşim tüpçü vurdu voleyi

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,626
524
113
Hepsi şikeli o kadar penaltı oldukı pandemi den sonra hakemler futbolcular hepsi iddaaya oynadılar