- 2,603
- 979
- 113
Arkadaşlar haziran kredileri yatmaya başlamış sonu 0 olanlar kontrol etsin yatmıştır bayram öncesi yatırmaya karar vermişler
Birden bire yaptılar hiç haberi de çıkmadı güzel oldu ama bayram oncesiBenim soni 0 yatti arkadaslar kesin bilgi
Rte açıklamıştı kankaBirden bire yaptılar hiç haberi de çıkmadı güzel oldu ama bayram oncesi
Duymadım kanka ben haber izlemedim daha doğrusuRte açıklamıştı kanka
Bende kyk alıyorum harçlık avans eksi de 0 yani harçlık avansa yatar mı 500 ?Arkadaşlar haziran kredileri yatmaya başlamış sonu 0 olanlar kontrol etsin yatmıştır bayram öncesi yatırmaya karar vermişler
yatar kanka niye yatmasın zaten nakit yatıyor ordan çekiyorBende kyk alıyorum harçlık avans eksi de 0 yani harçlık avansa yatar mı 500 ?
Knk benım bu sene son mayıs son ay bidaha yatmaz demişti Bi arkadaş doğru muyatar kanka niye yatmasın zaten nakit yatıyor ordan çekiyor
Benimde öyle avansı nakite çevirip öyle harcıyorumBende kyk alıyorum harçlık avans eksi de 0 yani harçlık avansa yatar mı 500 ?
Mayis son ay değil ağustosa kadar yatıyor mezun olana kadarKnk benım bu sene son mayıs son ay bidaha yatmaz demişti Bi arkadaş doğru mu
İyi bari yaa yarın gece yatar ozaman şansıma edeyim tc son rakam 2 yarın sabahada 90 lira lazımdı keşke bu gece yataydıMayis son ay değil ağustosa kadar yatıyor mezun olana kadar