Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Laptop Önerisi

romeo4c

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
408
63
Arkadaşlar eşime hediye olarak laptop almayı istiyorum.Cok fazla bı bilgim yok.Oyun için fazla değil.Dosya düzenlemek için film falan izlemek için.işbilgisayari gibi birşey istiyorum.
Bütçe 15k diyelim ama üstüne de biraz çıkabilirim.Bilgisi olanlar onerirse sevinirim arkadaşlar 🥰

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Dost buraya konu açmayı değil de media markete falan gidip oradaki bilgili insanlara danışsan daha iyi olmazmı.
Bizler kumardan kafamızı kaldırıp o tür konular ile ilgilenemiyoruz pek. Bilgimiz bulunmuyor.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,371
6,018
113
Dost buraya konu açmayı değil de media markete falan gidip oradaki bilgili insanlara danışsan daha iyi olmazmı.
Bizler kumardan kafamızı kaldırıp o tür konular ile ilgilenemiyoruz pek. Bilgimiz bulunmuyor.
Kendi adına konuş dost. Kumar oynuyoruz die bos beles insanmiyiz.
@romeo4c kral dh de felan sorsana kumardan beynimiz yanik bizim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,371
6,018
113
Saka bi yana, Dost is bilgisayari gibi bisey derken orayi tam anlamadim. Yani render icin mi kullanilacak yoksa yenge dizi film izleyecekse o kadar butceye gerek yok.

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,127
113
Sürekli evde olacaksa bilgisayar masaüstü kursan aynı fiyata daha iyi sistem kurarsın dost

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,974
113
Ayni cihazi onermisiz dost gel bi sarilam
Ağa vatanda çalışıyordum işin arka planını da biliyorum. En kral cihaz bunlar en önemlisi arıza vermiyor verse dahi servisi çok iyi. Cihazın kasası güzel SSD var ayrıca kibar tam kadınlar için 😄

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,371
6,018
113
Ağa vatanda çalışıyordum işin arka planını da biliyorum. En kral cihaz bunlar en önemlisi arıza vermiyor verse dahi servisi çok iyi. Cihazın kasası güzel SSD var ayrıca kibar tam kadınlar için 😄
Kesinlikle oyle hem dusuk ayarlarda cogu oyunuda oynatir. Her laptop isiniyor sonucta😀

romeo4c

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
408
63
Bulunduğum şehirde öyle çok fazla seçenek yok.bide burda bilen arkadaşlar mutlaka vardır diye yazdım arkadaşlar :) forumu gerçekten aile gibi gördüğüm için bişey olduğu zaman aklıma burası geliyo.ayni şekilde yardımcı olabilecegim başlık goruncede yazdığım icin

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
cihaz , işlemci, ddr5 ram falan iyide , 8 gb ram var. bunun 2sini grafik kartı kullansa kaldı 6 , çok düşük . 256 ssd yine yetersiz .