Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol LeBron, Las Vegas'tan Takım İstiyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,505
157,592
113
1665052478467.png

LA Lakers'ın Pheonix Suns ile oynadığı maçın ardından LeBron James, niyetini açıkça söyledi.

NBA Komisyoneri Adam Silver'a mesaj gönderen LeBron, " Las Vegas'ta bir noktada takım sahibi olmak istiyorum. Adam'ın Abu Dhabi'de olduğunu biliyorum. Ama NBA oyuncunlarının tüm açıklamalarının ona geldiğine inanıyorum. Bu yüzden, 'Adam, burada bir takım istiyorum. Teşekkürler'" ifadelerini kullandı.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Ekli dosyayı görüntüle 264710

LA Lakers'ın Pheonix Suns ile oynadığı maçın ardından LeBron James, niyetini açıkça söyledi.

NBA Komisyoneri Adam Silver'a mesaj gönderen LeBron, " Las Vegas'ta bir noktada takım sahibi olmak istiyorum. Adam'ın Abu Dhabi'de olduğunu biliyorum. Ama NBA oyuncunlarının tüm açıklamalarının ona geldiğine inanıyorum. Bu yüzden, 'Adam, burada bir takım istiyorum. Teşekkürler'" ifadelerini kullandı.
dibindeki utahtan takım var ama nevada çöl utah gibi benzerler las vegas olmasa kimse uğramaz büyük bir pazar değil izin vereceklerini sanmıyorum büyük eyaletler varken new orleans ya da oklahomayı çıkartırlar bir takım çıkartmak isteseler ligden yıllar sonra belki o zaman

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,240
1,028
113
Lebron’un kumarı gelmiş, zara düşmüş