Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Lütfen Kimseye Para Yollamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,266
2,239
113
Lütfen yetkililer bu konuyu silmesin amacım hem yaşadığımın paylaşmak hemde burdakilere ders olsun kimseye acımayın.. @Shellac @Başkan konuyu lütfen silmeyin lütfen...

-
Dün gece çekiliş kuponumu paylaşmıştım, tabi kaybetti. Kuponu paylaştıktan sonra birisi mesaj attı retrobetten çekim yapıcam 50 lira atar mısın 100 lira olarak geri atıcam hemen çekip dedi. Çocukla uzun uzun konuştum bakiyesinin ekran görüntüsünü istedim yolladı bende inandım. Numarasını da istedim tabi, yoksa vermem dedim ve paparasını ordan yolladı

Paparamda son 64 liram kalmıştı ben 52 lirasını sırf birisine yardım olsun parasını çeksin dedim çaresizlik kötü bişey... Paramın hepsini yolladım sayılır yani sırf şu içimdeki insan sevgisinden. Parayı yolladiktan 2 saat sonra çocuk beni normal aramalardan ve sms lerden engellemiş

Her iyilik yapışımda birşeylerden ders çıkarmaktan bıktım artık kullanılmak istemiyorum

Forumda birisi sizden borç isterse çok samimi değilseniz asla ama asla vermeyin hiçkimse sizin yardımına bağlı yaşamıyor... Ben gittim 40 mesajı olan birisine acıdım, bu saf aptal kafamdan nefret ediyorum:(

Kimseye iyilik yapmak zorunda değilsiniz, çocuğun paparası ve telefon numarası bende ama ulaşamıyorum kaldı öyle..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,661
157,946
113
Hata tamamen sende dostum her konu içinde yazıyoruz özelden yazıyoruz her seferinde dile getiriyoruz Forum içi para alışverişi yasaktır diye eğer isteyen olur ise yönetime bildirilir gereken yapılır dostum.. Yasak Forum İçi Para Alışverişi Yasak.

kanarya78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
308
78
28
Eğer o parayı gönderdiysen yardım amaclı gondeseysdin geri isteyecektin

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
Aynı hatayı bende yaptım. Adam utanmadan burda roling açıyor. Her açtığı rolinge yazıyorum borcunu ne zaman Vereceksin diye ama yok. Cevap yazmıyor. Yalvar yakar para istedi abi şöyle abi böyle. Tipini görseniz genç delikanlı.

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Dostum yanlış anlama fakat 50 at 100 geri vericem lafı ile 50 atıp 100 beklediysen bu yaptığın yardım değil tefeciliğe giriyor.Yanlışta anlayabilirsin sorun değil.Bir insana yardım etmek istiyorsan ne attıysan işini hallettikten sonra attığını geri alaraka yaparsın.Yok öyle 50 atayımda çekim gelince 100 ayakları falan bunlar yardımcı ince düşünceler değil

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,266
2,239
113
Dostum yanlış anlama fakat 50 at 100 geri vericem lafı ile 50 atıp 100 beklediysen bu yaptığın yardım değil tefeciliğe giriyor.Yanlışta anlayabilirsin sorun değil.Bir insana yardım etmek istiyorsan ne attıysan işini hallettikten sonra attığını geri alaraka yaparsın.Yok öyle 50 atayımda çekim gelince 100 ayakları falan bunlar yardımcı ince düşünceler değil
Eleştirin için çok tesekkur ederim❣ Asıl konu yardımdı ama 50 fazladan göndermesi fikri hoşuma gitmişti yalan değil ama beni tanısan fazladan göndericeğini söylemeseydi yine kabul ederdim benim içim dışım iyilik dolu sürekli birilerine yardım etmek istiyorum

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113
Üzücü olmuş geçmiş olsun :(

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,661
157,946
113
Eleştirin için çok tesekkur ederim❣ Asıl konu yardımdı ama 50 fazladan göndermesi fikri hoşuma gitmişti yalan değil ama beni tanısan fazladan göndericeğini söylemeseydi yine kabul ederdim benim içim dışım iyilik dolu sürekli birilerine yardım etmek istiyorum
Yasak dostum ne sen kimseden iste nede kimse senden istesin forum içi para alışverişi yasaktır..

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,266
2,239
113
Eğer o parayı gönderdiysen yardım amaclı gondeseysdin geri isteyecektin
Fazladan göndericem diye o yazmıştı ben karşılık falan istemedim ama fazladan göndermesi de iyi olurdu bi bakımdan. Bunu dile getirdim diye beni fırsatçı olarak düşünmeyin senelerdir yardim ettigim insanin haddi hesabi yok ama faydası da yok:(

zaz408

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
377
62
28
Fazladan göndericem diye o yazmıştı ben karşılık falan istemedim ama fazladan göndermesi de iyi olurdu bi bakımdan. Bunu dile getirdim diye beni fırsatçı olarak düşünmeyin senelerdir yardim ettigim insanin haddi hesabi yok ama faydası da yok:(
İyiliğe "nere gidiyorsun" demişler, "kötülüğe" demiş

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,642
1,470
113
Lütfen yetkililer bu konuyu silmesin amacım hem yaşadığımın paylaşmak hemde burdakilere ders olsun kimseye acımayın.. @Shellac @Başkan konuyu lütfen silmeyin lütfen...

-
Dün gece çekiliş kuponumu paylaşmıştım, tabi kaybetti. Kuponu paylaştıktan sonra birisi mesaj attı retrobetten çekim yapıcam 50 lira atar mısın 100 lira olarak geri atıcam hemen çekip dedi. Çocukla uzun uzun konuştum bakiyesinin ekran görüntüsünü istedim yolladı bende inandım. Numarasını da istedim tabi, yoksa vermem dedim ve paparasını ordan yolladı

Paparamda son 64 liram kalmıştı ben 52 lirasını sırf birisine yardım olsun parasını çeksin dedim çaresizlik kötü bişey... Paramın hepsini yolladım sayılır yani sırf şu içimdeki insan sevgisinden. Parayı yolladiktan 2 saat sonra çocuk beni normal aramalardan ve sms lerden engellemiş

Her iyilik yapışımda birşeylerden ders çıkarmaktan bıktım artık kullanılmak istemiyorum

Forumda birisi sizden borç isterse çok samimi değilseniz asla ama asla vermeyin hiçkimse sizin yardımına bağlı yaşamıyor... Ben gittim 40 mesajı olan birisine acıdım, bu saf aptal kafamdan nefret ediyorum:(

Kimseye iyilik yapmak zorunda değilsiniz, çocuğun paparası ve telefon numarası bende ama ulaşamıyorum kaldı öyle..
Kardeşim formda cok düzenbaz adam var hiç birine inanma senden sigara parası için yalvarırlar onlar kazanınca seni tanımazlar ama hata sende kumar işinde kimseye güvenmiceksin para alışverişinin yasak olması nedeni bu çekiliş falanda yapma bence senin onları yolladığın parayla sana arti stlik yaparlar acıma kimseye 10 liranı bile paylaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...