- 1,770
- 1,075
- 113
Bugün çok fena batırdım 110 kasam var 300 yapabilmem lazım eğer imkanınız varsa 1 2 maça ihtiyacım var
Acelen var mı NBA var gece dostBugün çok fena batırdım 110 kasam var 300 yapabilmem lazım eğer imkanınız varsa 1 2 maça ihtiyacım var
Şuan ki maçlar çok saçma yani oynamak için oynamış olursun gece ben de vurucam bir şeyler sana da tavsiye ederim istersen oynarsın meselaDaha mı iyi olur
Kendin araştır kendin oyna başkasından maç isteme sonunda sen üzülürsün bide son kurşunun oyna kuponu at buraya yatarsa sponsor olurum sana güzellik yaparım sen oynaBugün çok fena batırdım 110 kasam var 300 yapabilmem lazım eğer imkanınız varsa 1 2 maça ihtiyacım var
OlurDost basket veriyim sana
Ben maçlardan anlamıyorum 1 yatırıp 2 alma derdindeyim dün ve bugün kaybım oldu ondanKendin araştır kendin oyna başkasından maç isteme sonunda sen üzülürsün bide son kurşunun oyna kuponu at buraya yatarsa sponsor olurum sana güzellik yaparım sen oyna
Ama alçak gönüllülüğünüz için minnettarimKendin araştır kendin oyna başkasından maç isteme sonunda sen üzülürsün bide son kurşunun oyna kuponu at buraya yatarsa sponsor olurum sana güzellik yaparım sen oyna
EyvallahAma alçak gönüllülüğünüz için minnettarim
Olabilir kardom maçlara bakmadan bir şey diyememBen de böyle bir şey yaptım gelirmiki acepEkli dosyayı görüntüle 278066
Bol şanslar canoBen de böyle bir şey yaptım gelirmiki acepEkli dosyayı görüntüle 278066