- 2,639
- 930
- 113
bolşanslar umarım houston kendi oynunu oynar.İyi geceler cümleten bol şanslar
Umarım gelir kredimi ödeyeceğim 40 k küsur geliyor yaklaşık eksik var ama olsun olduğu kadar ödeyeceğiz destekleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Ekli dosyayı görüntüle 446049
Sansin bol olsun kralİyi geceler cümleten bol şanslar
Umarım gelir kredimi ödeyeceğim 40 k küsur geliyor yaklaşık eksik var ama olsun olduğu kadar ödeyeceğiz destekleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Umarım oynarsa rahat yenecegini düşünüyorum Alperen Şengün deler geçer umarım yigidimizbolşanslar umarım houston kendi oynunu oynar.
Alperen oynarsa işte houston da oynar ona bağlı bence.Umarım oynarsa rahat yenecegini düşünüyorum Alperen Şengün deler geçer umarım yigidimiz
Alperen oynarsa işte houston da oynar ona bağlı bence.
Aynen üstad az eksik ama olsun inşallah gelir rahatlarimGüzel para valla
İnşallah buraya kadar gelmişsin saplasin gesin beeAynen üstad az eksik ama olsun inşallah gelir rahatlarim
Bol sans dostum umarim gelirİyi geceler cümleten bol şanslar
Aga bu hangi site masa tenisi limiti bu kadar yüksek?İyi geceler cümleten bol şanslar
Vbet reis limit yüksek hep bendeAga bu hangi site masa tenisi limiti bu kadar yüksek?
4 20 de burdayiz😀😀Vbet reis limit yüksek hep bende
Benim bir.çok sitede üyelik var 2.40lık masa tenisine max 1500 basabildiğimi biliyorum. Seninki 165 ftn nereden baksan 5 6kVbet reis limit yüksek hep bende
Öyle reis ftn hesapla oynuyorumBenim bir.çok sitede üyelik var 2.40lık masa tenisine max 1500 basabildiğimi biliyorum. Seninki 165 ftn nereden baksan 5 6k