- 3,611
- 1,686
- 113
Üye olup canlı destekten telegram linkini alın ve bonusunuzu talep edin. 20 TL yatırımli. Bol şanslar
Hoşuma gitmedi site geri vazgeçtim20 TL yatırım şartı var telegram kanalına katılmalisiniz
Canlı desteğe bağlanıp sorabilirsiniz
Spinlerin çevrim şartı felan yokmu hangi oyunda geçerliBeyler canlıya sordum 20 TL yatırım yapıp 100 TL olarak çekim verin diyo ama güvenilir mi site
Wild bloopp diye bi oyunda playngo sağlayıcıSpinlerin çevrim şartı felan yokmu hangi oyunda geçerli
Reis ben yaptım 100 tlde 20 yatırım yapsam mı diye düşünüyorum kimse de bilgi vermiyo siteyle ilgilibonusu talep verdim 100 tl yi öder herhalde site
dostum bence öder site uyduruk 20 tl toplamak için yapılmış gibi durmuyor ben 100 yaparsam 20 yatırım yaparımReis ben yaptım 100 tlde 20 yatırım yapsam mı diye düşünüyorum kimse de bilgi vermiyo siteyle ilgili
Aynen sitenin görünümü düzgün gibi duruyo neyse yatiirm yapcam bakalım oducek midostum bence öder site uyduruk 20 tl toplamak için yapılmış gibi durmuyor ben 100 yaparsam 20 yatırım yaparım
Link atarmısın siteyi bulamadımArkadaşlar site ödeme yapiyo bilginize 20 dakikada odediler