Bol sanslarBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??
Gelirse güzel bi dagitim yaparız başkanın izniyle
Bozma şansın varsa gelir zatenBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??
Bol şanslarBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??
Yok şans üst üste 15 k kaybettim 45 dk gol gelir son saniyede 3luk felan son kupondan bı önce bu yok bitigiz.. ya şansım doncek ya da bitcemBozma şansın varsa gelir zaten
Bol şans dostBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??
Canını sıkma varsa şansın gelir açılır şansın bunda belkiYok şans üst üste 15 k kaybettim 45 dk gol gelir son saniyede 3luk felan son kupondan bı önce bu yok bitigiz.. ya şansım doncek ya da bitcem
Bence gelir agaBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??
Maçı nereden izlesekBetco guncellemedeyse bizde başka yerdeyiz ) Ekli dosyayı görüntüle 475454Bozdursam mi bilen var mı bu ligi gelir mi dersiniz??