- 1,138
- 532
- 113
Tebrikler dostts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
bol şansts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Afiyet olsunts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Real gelmemiş ki lats 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Tebrikler Real 10 kişiyle İyi atmış Valencia alira 50 oynamıştım lose olmuşumts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Yatmış ya la buAfiyet olsun
Bende fark edemedim önce oyahahaYatmış ya la bu
Reis kim niye inanmasıninanmayanlar olur diye atıyorum Ekli dosyayı görüntüle 694387Ekli dosyayı görüntüle 694388
Yanlış anlamada şu oranları ben hiç kuponuma koymam strese hiç gerek Yok. Yatarsam yüksekten yatarımts 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385
Boşver ağa kendi haline bırak alkollü olabilir suanReis kim niye inanmasın
kral şaka gibi şuan sen söyledin diye görüyorum vay ıw ben toplama oynamıştım hiö bakmadım bile ciddi ciddi reale onamışYatmış ya la bu
Ben ikna oldumReis kim niye inanmasın
Real toplam gol oynamışsin amats 100k gelcek kuponu kaybettirdiğinden beri büyük takımlar hep kuponlarınyatırıyodu buda yatar diye düşünmüştüm tuttu sonundaEkli dosyayı görüntüle 694385