- 1,400
- 4,147
- 113
Bol şansGececi tayfa selamm Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 25 TL payfix şans parası çekilişi yapalımEkli dosyayı görüntüle 226711
Selam dostum bol şans bu sefer olsun be vallaGececi tayfa selamm Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 25 TL payfix şans parası çekilişi yapalımEkli dosyayı görüntüle 226711
Bol sans bro bu sefer olur umarimGececi tayfa selamm Hedefe ulaşırsak 2 kişiye 25 TL payfix şans parası çekilişi yapalımEkli dosyayı görüntüle 226711
Gel hele gel dost sinerjimizi buraya salalim belki sigara paramız çıkar sende kaybettigin 20 yi telafi edersinOlcak bu sefer inanç tam dostum
Sino yeşillendirir bizi dostGel hele gel dost sinerjimizi buraya salalim belki sigara paramız çıkar sende kaybettigin 20 yi telafi edersin
Hadi insallahSino yeşillendirir bizi dost
Valla dost canı gönülden istiyorum kazanmani ne zaman denk gelsem kaybettin üzüldüm inanEyvallah dostlar hep birlikte kazanalım o zaman şans bizimle olsun.
Reis bu 10 gündür aslında çok iyi nazar değmesinValla dost canı gönülden istiyorum kazanmani ne zaman denk gelsem kaybettin üzüldüm inan
Demekki bizim bahsizligimiz aman iyi olsun kardeşim güle güle harcaReis bu 10 gündür aslında çok iyi nazar değmesin
Eyvallah dostumDemekki bizim bahsizligimiz aman iyi olsun kardeşim güle güle harca