Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Migros Money Pay Hk.

crace

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
127
43
Arkadaşlar bu konuyu araştırdım pek açıklama bulamadım ama Kırmızı Kalemlilere bile 2,5k Kredi Veriyormuş.Bilgisi Olan Varmı belki bu ALışveriş Parasını aktarmanın yolunu bilen avrdır.

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,499
4,314
113
benimki takibe dustu kral vermezler yanlışın var

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
756
113
Arkadaşlar bu konuyu araştırdım pek açıklama bulamadım ama Kırmızı Kalemlilere bile 2,5k Kredi Veriyormuş.Bilgisi Olan Varmı belki bu ALışveriş Parasını aktarmanın yolunu bilen avrdır.
Yok diye biliyorum ama bilen vardır belki

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
580
217
43
anasini satim benim 700 tl den 100 tl ye dusurduler nasil 25 dosyasi olana 2.5 k vermisler anlamadim surekli yatirimim duzenli oldugu halde bendemi var bi sıkıntı ozaman 😂😂😂

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,168
560
113
Çok uğraştım, kimlik doğrulamasını bir türlü yapmıyor. Var mı taktiği?

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,568
6,669
113
Çok uğraştım, kimlik doğrulamasını bir türlü yapmıyor. Var mı taktiği?
bitti artık kimseye limit vermiyorlar borcu olanlar da ödeyince limitini aşırı düşürüyorlar şansını Hepsiburada da deneyebilirsin hepsipay limit veriyor hesabını doğrulat 19 liraya premium al ben kara listedeyim bana 6k limit çıktı eğer 1k limit çıkarsa premium geçersen otomatik 5 de kendi ekliyor

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,168
560
113
bitti artık kimseye limit vermiyorlar borcu olanlar da ödeyince limitini aşırı düşürüyorlar şansını Hepsiburada da deneyebilirsin hepsipay limit veriyor hesabını doğrulat 19 liraya premium al ben kara listedeyim bana 6k limit çıktı eğer 1k limit çıkarsa premium geçersen otomatik 5 de kendi ekliyor
Eyvallah dostum, migrostan bir şeyler alacağım. 200 TL vermiş zaten neye yarar ki

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,568
6,669
113
Eyvallah dostum, migrostan bir şeyler alacağım. 200 TL vermiş zaten neye yarar ki
oradan da alabilirsin aynı hesap limitin zamanla yükseliyor kullan sonrasında kullandığın fişin fotoğrafını çek yükle öde direk yükseliyor