Yok diye biliyorum ama bilen vardır belkiArkadaşlar bu konuyu araştırdım pek açıklama bulamadım ama Kırmızı Kalemlilere bile 2,5k Kredi Veriyormuş.Bilgisi Olan Varmı belki bu ALışveriş Parasını aktarmanın yolunu bilen avrdır.
yav 570k hacizli borcu olana verdiler gözümün önünde 18 dosyası vardı 2,5kbenimki takibe dustu kral vermezler yanlışın var
Ben şimdi başvurdum onaylanmadiyav 570k hacizli borcu olana verdiler gözümün önünde 18 dosyası vardı 2,5k
moneypay indirim kimlik tanımlaması yapacan hazırlimit tanımlıyornasıl oluyor dediğin kredi dost
bitti artık kimseye limit vermiyorlar borcu olanlar da ödeyince limitini aşırı düşürüyorlar şansını Hepsiburada da deneyebilirsin hepsipay limit veriyor hesabını doğrulat 19 liraya premium al ben kara listedeyim bana 6k limit çıktı eğer 1k limit çıkarsa premium geçersen otomatik 5 de kendi ekliyorÇok uğraştım, kimlik doğrulamasını bir türlü yapmıyor. Var mı taktiği?
Eyvallah dostum, migrostan bir şeyler alacağım. 200 TL vermiş zaten neye yarar kibitti artık kimseye limit vermiyorlar borcu olanlar da ödeyince limitini aşırı düşürüyorlar şansını Hepsiburada da deneyebilirsin hepsipay limit veriyor hesabını doğrulat 19 liraya premium al ben kara listedeyim bana 6k limit çıktı eğer 1k limit çıkarsa premium geçersen otomatik 5 de kendi ekliyor
oradan da alabilirsin aynı hesap limitin zamanla yükseliyor kullan sonrasında kullandığın fişin fotoğrafını çek yükle öde direk yükseliyorEyvallah dostum, migrostan bir şeyler alacağım. 200 TL vermiş zaten neye yarar ki